+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Бути в тонусі

Новини 17.11.2014 1563

Бути в тонусі

Процеси омолодження відбуваються при очищенні організму від шлаків на регулярній основі. Щоденна програма по виведенню токсинів повинна бути простою, швидкою і приємною.  Інфрачервоні сауни підходять для цього найкраще іншого.  Більшість з нас хочуть в будь-якому віці виглядати й відчувати себе молодо. І попри користь принесену кремами, лосьйонами, здоровим харчуванням і фізичною активністю, залишається питання необхідності виведення з організму шкідливих речовин, які постійно накопичуються в нашому тілі.

Багато людей навіть не розуміють, чому вони виглядають старшими за свої роки або швидко втомлюються.  Насправді ми щодня отримуємо "заряд" шкідливих речовин з різних джерел – автомобільних вихлопів, міський та домашнього пилу, їжі, напоїв, сигарет. Як результат – наш організм теж стає "брудним".  Саме для очищення від таких забруднень, рекомендуємо купити інфрачервону сауну.

І тому, якщо креми допомагають зволожувати шкіру зовні, хороша їжа дає тілу необхідні мінерали та поживні речовини, а фізична активність підтримує в тонусі серце, то шкідливі речовини, як і раніше знаходяться в нашому тілі, приносячи відчуття втоми й зовнішній вигляд старший за свій вік.

Тепер саме час пояснити, як інфрачервона сауна може допомогти людині й відчувати себе, і виглядати краще. У інфрачервоній сауні SunRays використовуються особливі нагрівачі, що випромінюють тепло в діапазоні Променів Життя, проникаюче в глибину нашого тіла. Не плутайте ці промені з небезпечним ультрафіолетом або променями мікрохвильового діапазону.

Інфрачервоне тепло абсолютно безпечне. Тепло виходить від будь-якої людини й тепло Саун Сонця – однакові по хвильової характеристиці. Глибоке проникнення променів і природний біорезонанс – ось що забезпечує виведення з клітин токсинів і видалення їх з організму з потом і сечею. З очищенням організму, ми стаємо активніше, енергійніше і виглядаємо свіжими та молодими.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті