+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Оптимальний варіант сауни

Новини 27.07.2017 1570

Правильно розроблений інтер'єр приміщення є запорукою комфортного і затишного проживання в будинку - його оформленню потрібно приділяти максимум уваги. Одна-єдина дрібниця може геть зіпсувати всю картину, тому перед купівлею будь-якої речі або пристрою слід ретельно обміркувати її доречність в інтер'єрі приміщення. Багато сьогодні вважають за краще використовувати особливі інфрачервоні сауни, які тепер купити нескладно. Крім їх корисного впливу на організм, вони, як правило, мають специфічний зовнішній вигляд, «вписуються» практично в будь-який інтер'єр. Дизайн сауни – дерев'яна кабінка, кожна частина якої з'єднана між собою дуже міцно, без щілин.  Таке якісне виконання дозволяє бути впевненим у надійності виробу і його естетичному вигляді в приміщенні.

Як вигідніше: самому зробити парилку або купити вже готову?

Якщо ви маєте у своєму розпорядженні час, тоді можна не тільки зайнятися пошуком деревини, стійкого до тепла скла, безпосередньо перейти до установки, але набагато простіше і легше все ж купити готову кабіну-парилку.  Саме такий меблевий сегмент має ряд переваг, серед яких:

  • залишається тільки встановити кабіну в спеціальному місці;
  • всі деталі надійно зафіксовані та перед цим пройшли моніторинг на безпеку і міцність;
  • дерево піддавалося захисній обробці, а це значить, що з часом, воно не буде розтріскуватися.

Плюс, варто розуміти, що інфрачервона сауна корисніша для організму, в тому числі й дитячого, ніж звичайна фінська або російська парна. Тому, купуючи кабіну, ви отримуєте відразу всі необхідні механізми й комунікації для її використання.

Вибір кольору і декору

Складність самостійного встановлення сауни ще і в тому, що необхідно підібрати відповідний дизайн і зробити парилку красивою. Лобзик, пила й інші будівельні інструменти вам допоможуть в цьому, але, щоб малюнок був витонченим, треба не тільки мати досвід роботи, а й мати візуально налаштований окомір, щоб в результаті малюнок був однаковим і цілісним. Набагато простіше купити вже готову парилку, яка відрізняється стильним зовнішнім дизайном.

Розглядаючи колір сауни, можна вибрати, як світлі, так і темні відтінки. При цьому також можна знайти й комбіновані. Облаштування інфрачервоної сауни вимагає наявності вентиляційних сіток, хоча і в меншому розмірі, в разі фінської. У готових варіантах вони не тільки передбачені, але і декоративно оброблені. Не останнім плюсом готових конструкцій залишається те, що є датчик терморегуляції, а весь механізм не важить більше ніж 250 кг.

Кабінка для будинку

Дизайн сауни в приватному будинку дає можливість створити оригінальний акцент, який буде впадати в око кожному відвідувачу. Особливо привабливо буде виглядати кабіна в приміщенні, стіни якого оздоблені деревом. Сама сауна також обшивається дерев'яними матеріалами, чому така комбінація буде найбільш виграшною. Дизайн домашньої сауни також передбачає різноманітність форм кабіни, серед яких можна знайти:

  • кутові;
  • прямокутні;
  • шестикутні.

дизайн сауны в частном доме

Кожен виріб має свої переваги й недоліки - при виборі кабіни слід відштовхуватися від її розташування в кімнаті та кількості вільної площі. Дизайн елітної сауни може припускати використання дорогих елементів декору, які зроблять кабінку більш привабливою і підкреслює статус господаря. Такий варіант стане ідеальним для тих, хто хоче показати себе перед друзями й акцентувати увагу на своєму чудовому смаку.

Дизайн сауни у квартирі повинен вибиратися так, щоб максимально достойно і доречно «вписатися» у вільний простір і загальний інтер'єр. Тут краще віддати перевагу невеликому пристрою, який не займе багато місця.  Квартири зазвичай набагато менше приватних будинків – тут бажано економити вільну площу, щоб не робити кімнату занадто великою. Бажаєте креатив?  Виберіть незвичайний дизайн сауни, який зможе підкреслити вашу неординарність і сміливість. Це дозволить вам розкритися і відобразити свою натуру в настільки корисному елементі інтер'єру.  Оригінальний дизайн сауни створить в будинку особливу атмосферу. При цьому кабіна буде корисною і практичною.

Оформлення кабіни всередині

Внутрішнє оздоблення такого виробу також грає важливу роль. Дизайн сауни всередині зазвичай оформляється за допомогою одного з таких видів дерев:

  • кедр;
  • хемлок;
  • липа;
  • сосна.

Кожен матеріал має свої особливості, що визначають не тільки зовнішній дизайн в сауні, а й корисні властивості. Липа має заспокійливий ефект, канадський кедр збільшує вплив ІЧ-хвиль, відповідно, скорочує час на розігрів кабіни. Кожна порода дерева має свої характеристиками, які бажано враховувати при підборі кабінки.

Дизайн для сауни дуже важливий – установка пристрою передбачається в приміщенні, тому кабінка буде перебувати на видному місці. Щоб вона не виглядала недоречно, необхідно уважно поставитися до підбору пристосування, і тоді сауна буде повністю гармоніювати із загальним інтер'єром будинку.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті