+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Як підготувати організм до сеансу в інфрачервоній сауні

Новини 27.07.2017 2027

У порівнянні з відвідуванням фінської сауни, інфрачервона теплова парилка має ряд переваг, перш за все те, що спеціально не треба готуватися до відвідування.  Але при цьому необхідно дотримуватися низки правил, які процедуру перетворять на справжнє свято, а крім цього подарують більше корисних моментів.

Правило 1 - чистота - запорука здоров'я

Перед прийомом рекомендується ретельно скупатися, але при цьому використовувати тільки натуральні сорти мила.  Відкриті пори швидше вберуть лояльну теплову енергію, по-друге, тіло швидше і рівномірніше нагріється.  Перед заходом в парилку необхідно позбутися косметики.

Правило 2 - контролюйте баланс води в організмі

  • за годину до відвідування сауни досить випити 300 мл чистої води, щоб дозволить організму швидше пропотіти;
  • після відвідування кабіни також можна випити трохи води або теплого чаю;
  • відмовляйтеся від гарячих напоїв, оскільки ви зможете спровокувати тепловий дисбаланс в організмі.

Правило 3 - вибір зручного положення

Інфрачервоні сауни, які ви можете купити на нашому сайті, дозволяють одночасно приймати інфрачервону сауну кільком людям, саме тому ви можете вибрати для себе, як сидяче, так і лежаче положення. Якщо у фінській або російській парильні краще витримувати час в горизонтальному положенні, то внаслідок м'якого, розсіяного тепла, тіло не нагрівається до критичних норм і вам легше і комфортніше переносити сеанс.

Фахівці рекомендують все ж чергувати положення лежачи й сидячи, щоб дозволити всьому тілу прогрітися рівномірно, а крім цього уникнути теплових опіків.

Правило 4 - додаткова стимуляція

Після сеансу в інфрачервоній сауні можна провести легкий розслабляючий масаж, щоб дозволить м'язам увійти у звичний тонус.  По-друге, ця процедура вкрай необхідна тим людям, які борються з целюлітом, оскільки м'яке тепло проникає до 4 см вглиб епідермісу і при механічному впливі вдається швидше подолати ефект апельсинової кірки.

Правило 5 - дихати на повні груди

З огляду на те, що кабінка зроблена з канадського кедра, при нагріванні деревина віддає свій приємний запах, а також дозволяє потрапляти у воду ароматичним оліям, що помітно підвищує тонус організму, очищає легені й допомагає впоратися з простудними захворюваннями. Категорично заборонено відвідувати інфрачервону сауну з підвищеною температурою тіла.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті