+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Пристрій іч сауни

Новини 27.07.2017 2659

Інфрачервона сауна являє собою зручне пристосування, призначене для профілактики різних захворювань, поліпшення загального самопочуття і стану організму за допомогою впливу корисних ІЧ-хвиль на людину.  Сьогодні багато хто чув про таке пристосування, але мало хто знає, якими перевагами володіє пристрій інфрачервоної сауни.

Вплив сауни на організм

Устройство инфракрасной сауныЦей виріб має вигляд дерев'яної кабінки, яка характеризується ретельним з'єднанням усіх частин між собою і відсутністю щілин. Кабіна також обладнана спеціальними нагрівачами, що впливають на організм випромінюванням корисних ІЧ-хвиль.  Такі промені сприяють ретельному прогріванню всього тіла.  Внаслідок цього здійснюється корисна дія на всі його ділянки, а також проводиться одночасна профілактика серцево-судинних та інших захворювань.  Пристрій ІЧ-сауни відрізняється сприятливим впливом на здоров'я людини - фахівці рекомендують використовувати пристосування людям з різними проблемами зі здоров'ям.

Інфрачервоні хвилі є безпечними. Навіть при температурі повітря до 50 градусів людина не відчуває дискомфорту, тиску в області серця та інших органів.  Звичайні лазні для слабкої людини можуть мати негативні наслідки, чого зовсім не передбачають подібні сауни.

З чого виготовляється пристосування?

Внутрішній устрій сауни спроектовано таким чином, щоб максимально ефективно здійснити прогрів людського тіла, що не перегріваючи при цьому підлогу, стіни й стелю кабінки.  Для цього традиційно використовуються тільки високоякісні породи дерева, серед яких можна зустріти:

  • кедр;
  • липу;
  • вільху;
  • осику.

Кожен матеріал має власні переваги, які ні в чому не поступаються перевагам інших. Тому обшивку сауни слід вибирати виходячи з власних уподобань і фінансових можливостей. Так, липа має гарну текстуру шляхом відсутності сучків. Вона вже давно застосовується в облаштуванні російських лазень, тому багато пристроїв стін сауни та інших її елементів воліють здійснювати саме за допомогою цього матеріалу. Кедр також має свої «плюси», до яких можна віднести відмінну текстуру, насичений запах і особливі антибактеріальні властивості. Пристрій підлоги сауни може здійснюватися також з осики, яка є дешевшою серед аналогічних оздоблювальних матеріалів. Це одночасно бюджетний і досить якісний варіант, тому деякі виробники віддають перевагу саме йому.

Пристрій стелі сауни також проводиться вкрай ретельно, щоб ІЧ-хвилі розподілялися по кабіні рівномірно, без перегріву її окремих частин. Зовнішня обробка важлива - від неї залежить не тільки довговічність пристосування, але і його естетичний зовнішній вигляд, який повинен вписуватися в будь-який дизайн. Пристрій обшивки сауни зовні може проводитися практично з будь-якого матеріалу, такого, як МДФ, фанери, ламінат і т. п.

Таким чином, пристрій електричної сауни грає дуже важливу роль - від нього залежить її ефективність. При виборі кабіни слід приділяти увагу як матеріалу, так і наявності необхідних доповнень, щоб кожух зміг вас повністю задовольнити.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті