+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Теплове розслаблення і лікування

Новини 08.02.2017 1046

Після важкого робочого дня або на наступний день після інтенсивного спортивного тренування наше тіло може не тільки дати зовнішній збій, показавши всю втому стягнутою шкірою, мішками під очима, опущеними плечима, але ще і больовими внутрішніми відчуттями після навантаження на м'язи.  Розв'язувати це питання можна максимально швидко, і що дуже головне, без шкоди для організму - відвідуванням інфрачервоної сауни.

Основний принцип дії

Якщо в російській або фінській парній джерело тепла нагріває безпосередньо сухе або вологе повітря, то в тепловій кабіні комфортне випромінювання точково направлено на саме тіло, таким чином, знижується втрати до 20% на обігрів організму. Прийнятна температура від вбудованих в корпус нагрівачів забезпечує захист від опіків;  фактично, процедуру можна порівняти з відвідуванням пляжу і сонячними ваннами.

Робота нагрівачів: основні параметри

Тепловое расслабление и лечениеДля того щоб кожне відвідування вашої особистої сауни, яку можна купити на сайті компанії й максимально швидко встановити у себе вдома, було максимально комфортним і біологічно правильним, необхідно навчитися отримувати від процесу задоволення. Японські фахівці детально розробили всю систему, яка включає:

  • Оптимальна кількість теплових нагрівачів по всьому периметру теплової кабіни;
  • Гарний внутрішній і зовнішній дизайн на основі канадського червоного кедра;
  • Приглушене освітлення, що особливо корисно під час термічних навантажень на організм;
  • Лавочки для сидіння або прийняття лежачого положення;
  • Надійна система захисту від перегріву і короткого замикання.

Максимальний показник нагріву тіла - 38,5 градусів, а саме цей температурний режим вбиває велику кількість вірусів і мікробів. При такому показники пори шкіри відмінно розкриваються, а внутрішня прошарок підшкірного жиру згорає. З огляду на такі ефективні моменти взаємодії, дієтологи й тренера рекомендують використовувати інфрачервону сауну в якості додаткового засобу в боротьбі з целюлітом.

Великий плюс, що проникнення на глибину до 4 см. Теплових хвиль здатне відновити та тендітні судинні стінки, тому сеанси рекомендуються тим людям, які страждають на гіпо- та гіпертонію. Зняти суглобові, м'язові болі допоможе регулярний сеанс в такій сауні, а також походи позитивно позначаться на стрілках ваг.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті