+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

ІЧ сауна на балконі

Новини 27.10.2015 1453

Інфрачервоні сауни сьогодні користуються величезною популярністю, адже їх корисний вплив на людський організм неодноразово підтверджувався користувачами. Якісні кабіни сприяють поліпшенню функціонуванню серцево-судинної системи, підняттю настрою, позбавленню від психічної напруги та т. п. У сучасному світі багато виробників пропонують різноманітні варіанти для встановлення у  квартирах і приватних будинках.  Так, навіть сауна на балконі може з легкістю поміститися - існують спеціальні міні-варіанти для обмеженого простору.

Немає місця в будинку?  Не проблема!

Сауна у квартирі на балконі - це відмінне рішення для невеликих приміщень.  Купивши інфрачервону кабіну, часто у користувачів виникає питання: «Де розмістити це пристосування?» Грамотно продумане встановлення сауни дозволить не тільки її зручно розташувати, але і значно заощадити вільну площу.  Міні-сауна на балконі передбачає монтаж одним з двох способів. Перший передбачає замовлення збірного пристосування з урахуванням мінімально можливих розмірів. Згідно з другим, частина балкона або лоджії самостійно відділяється і встановлюються невеликі двері.

Для невеликих квартир інфрачервона сауна на лоджії є найбільш прийнятним рішенням, бо її установка в одній з житлових кімнат передбачає зайняття вільної площі, яка може стати в пригоді й для інших предметів інтер'єру.  Якщо у вас є балкон або лоджія, можна розмістити кабінку і тут - це буде не тільки практично, але і зручно.

инфракрасная сауна на балконе

Встановлюємо кабінку правильно

Фахівці відзначають, що сауна на балконі квартири повинна встановлюватися відповідно до розроблених рекомендацій, для уникнення можливих проблем.  Одними з головних правил, яких слід дотримуватися, можна назвати такі:

  1. При проведенні реставрації балкону слід враховувати зовнішню ширину кабінки. Не варто здійснювати розміщення так, щоб стіна пристрою виходила на вулицю, тому слід подбати про утеплення балкона.
  2. Сауна на лоджії потребує якісної вентиляційній системі, тому необхідно подбати про канал для її встановлення.
  3. Важливо заздалегідь утеплити не тільки стіни, але і підлогу, стелю балкона, щоб кабіна не переохолоджувалася.
  4. Балконні стіни повинні бути глухими - потрібно уважно розраховувати ширину вікон.

ІЧ-сауна на балконі є досить зручне розміщення. Через це багато хто воліє здійснювати встановлення саме тут. Така корисна кабінка є не тільки привабливим предметом інтер'єру, але і сприяє оздоровленню людського організму. Інфрачервона сауна на балконі стане вашим улюбленим місцем відпочинку всією сім'єю.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті