+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Відвідування ІЧ сауни з дитиною

Новини 02.03.2017 1028

Как правильно приучать ребенка к сеансам в инфракрасной саунеБагато педіатри за останнім часом кардинально змінили свою думку щодо відвідування сауни дітьми. Якщо ще 5-7 років тому вважалося, що теплова процедура для дітей вкрай небезпечна і абсолютна заборонена в будь-якому віці, то після публікації досліджень японських медиків, а також з огляду на той фактор, що на ринок масово вийшли інфрачервоні сауни, їхня думка змінилася. Сьогодні лікарі, які спеціалізуються на дитячому здоров'ї і розвитку в один голос говорять про те, що якщо є фінансова можливість, то необхідно будинку встановити теплову кабіну, щоб дитина регулярно міг її відвідувати.

Які вимоги до сеансу в тепловій кабіні?

  • Вік дитини не раніше 5 років, оскільки в цей період закінчився етап раннього формування кісткової і суглобової тканини;
  • Правильний і збалансований підхід у визначенні часу для процедур;
  • Відмінний стан здоров'я.

Щодо останнього, уважні батьки повинні не тільки візуально оцінити самопочуття і зовнішній вигляд дитини, але і при можливості заміряти артеріальний тиск і пульс.

Як привчати дитину до процедури?

Перш за все, самі перші сеанси, потрібно проводити разом з батьками, щоб малюку не було страшно і самотньо в кабіні. Під час відвідування інфрачервоної сауни потрібно не тільки навчити малюка розслаблятися, але і відчувати своє тіло. Спеціально для цього вкрай важливо ставити питання про його самопочуття і відчуттях. По-друге, оскільки у малюка досить нетиповий процес виведення рідини з організму, необхідно трохи збільшити порцію чистої води перед сеансом, в середньому, до 1,5-2 склянок.

По-третє, трохи зменшіть звичну для вас температуру, адже для малюка оптимально підходить від 35 до 40 градусів.

Що заборонено під час сеансу?

  • Відвідини хворої дитини з температурою і сильним, як сухим, так і мокрим кашлем;
  • Робити занадто інтенсивні руху, розкажіть чаду, що воно повинно розслабитися, а не здійснювати гімнастичні вправи;
  • Чіпати руками або іншими частинами тіла оббивку кабіни, близько наближатися до керамічних нагрівачів.

Починаючи з раннього віку прищеплювати любов до таких корисним гігієнічних процедур, ви не тільки відкриєте вікно в світ задоволення, але і помітно підвищите імунітет своєї дитини, починаючи з раннього дитинства, що буде проявлятися зменшенням кількості простудних захворювань в небезпечні сезони.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті