+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Маски для тіла в сауні

Новини 24.01.2017 1347

Відвідування сауни або теплової кабіни не тільки дуже корисно для організму, але і допомагає створити сприятливе середовище для того, щоб деякі косметичні продукти, в тому числі на основі натуральних компонентів, надали більший ефект на все тіло.  Основні й популярні маски для тіла в сауні покликані:

  • Позбутися від зайвої ваги;
  • Провести комплексну очистку пор;
  • Тонізувати шкіру і дарувати їй гладкість і пружність;
  • Вирівняти колір, приховати занадто відкриті пори;
  • Позбутися від токсинів і шлаків, залишків декоративних косметичних засобів.

Якщо ж ви віддаєте перевагу саме інфрачервоній сауні, тоді варто пам'ятати, що більшість масок наносяться після теплового сеансу, а ось в саму кабіну з ними заходити не варто, оскільки тривалий термін сеансу протягом 30 хвилин не завжди сприятливо впливає на позитивний ефект від процедури, навіть попри настільки комфортну температуру для тіла.

Популярна медова маска для сауни: що додати до складу

Основные маски для тела в саунеМед вважається дуже корисним природним компонентом не тільки для прийому всередину, але ще і в якості базового продукту для підтримки шкіри в гарному стані. Якщо ж вам треба побороти апельсинову кірку на сідницях і стегнах, - тоді необхідно в мед з сіллю додати кілька крапель евкаліптової олії, а також трохи цукру. Це поєднання посилить процес топлення підшкірного жиру і помітно збільшить тонус шкіри.

Якщо ж ви хочете підготувати тіло до подальшого загару, - зупиніться на травневому меді й введіть в маску трохи солі та олії льону. Також не зайвим буде 3 столових ложки попередньо запарених вівсяних пластівців.

Пам'ятайте, що найбільша ефективність корисної маски для тіла під час відвідування сауни грунтується на дотриманні таких правил:

  • Наносити натуральні косметичні засоби треба на попередньо очищену і нагріту шкіру;
  • Рухи повинні бути легкі, але постійні масажні, тоді продукти швидше вберуться епідермісом;
  • Очищуйте шкіру від масок теплою проточною водою, але не використовуйте мильних засобів.

Різниця в масках для лазні та сауни

Річ у тому, що, з огляду на принципові особливості нагріву (в лазні нагрівається все повітря, а в інфрачервоній сауні - предмети), важливо підбирати відповідні продукти. Базова маска для тіла в лазні й сауні покликана очистити та тонізувати шкіру. Якщо ж вам треба трохи підтягнути шкіру, а також зробити її більш пружною, - ведіть до складу заварену каву.  Відзначимо, що у вологій бані з сумішшю на тілі можна заходити та продовжувати паритися, а ось в сауні цього робити не рекомендується. Спочатку відвідуєте кабіну, потім теплою водою миєте тіло, а тільки потім наносите продукти й чекайте 15-20 хвилин в залежності від складу.

Для того щоб закріпити отримані позитивні результати, вам рекомендується після закінчення теплових процедур нанести тонким шаром олію ши, або льону або навіть оливкову олію по всьому тілу, особливу увагу приділивши колінам і ліктям, на яких утворюється часто загрубілі шкіра.

Також досить позитивним можна вважати використання в сауні натурального мила на основі меду, в тому числі, і тайгового. Шкіра не покривається лужним нальотом, але процес очищення відбувається на висоті.

Типова помилка - відразу після сеансу наносити креми й лосьйони жирної консистенції. Робити цього не рекомендується, оскільки пори ще відкриті й таким чином, ви можете просто порушити жировий обмін.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті