+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Маски в сауні для обличчя: кілька корисних рекомендацій

Новини 26.01.2017 1370

Під час відвідування саун ми не тільки налаштовуємося на отримання розслабляючого ефекту, але ще і чекаємо, що наша шкіра очиститися, виведуться шлаки й токсини, які зосереджуються в верхніх шарах епідермісу, відновимо обмін речовин і отримаємо здоровий колір і вигляд, особливо обличчя.  Багато косметологів наполягають на тому, що натуральні маски в сауні для обличчя на основі природних компонентів допомагають впоратися з різними проблемами шкіри, серед яких виділяють такі:

  • Велике й інтенсивне виділення підшкірного жиру, широкі пори, акне і запальні процеси;
  • Зайва сухість шкіри, яка може перерости в себорею і підвищене утворення вогнищ шолудиві;
  • Мімічні зморшки, темні кола під очима.

Шляхом підвищеної температурі в сауні вдається активізувати обмінний процес і кровообіг. В інфрачервоній сауні цей процес більш лояльний і щадний, оскільки при 50 градусах знижується ризик перегріву внутрішніх органів, а таким чином, поява опіків.  Для того, щоб маска більш ефективно подіяла на шкіру, попередньо її треба очистити.  Відмінно для цього підходить мед з сіллю, перемелені кавові зерна і навіть кірки цитрусових фруктів.  Все, що вам треба, - добре розігріти тіло в кабіні й прям в ній інтенсивними масажними рухами внутрішньої частини кірки очищати обличчя. Підходить апельсин, грейпфрут і навіть звичайний мандарин.

Ефективна маска для обличчя в сауні в домашніх умовах

Особливу увагу в процесі приготування натуральних засобів необхідно приділяти меду, як основному компоненту.  Позитивним можна вважати той факт, що при підвищеній температурі мед нагрівається і проникає до 4 см в глиб шкіри.  Якщо вам треба повернути колишній свіжий вигляд і вирівняти колір обличчя, тоді до меду додайте сік 1 невеликого лимона.  Не рідкісні випадки, коли в косметичний засіб також додається крохмаль.
маска для лица в сауне

Якщо ж вам треба почистити обличчя, тоді до меду можна додати звичайну сіль або соду.  Пам'ятайте, що такий пілінг вважається досить агресивним, тому наносимо його не в тепловій кабіні, але попередньо все одно очищаємо і розігріваємо шкіру. Якщо у вас є в морозилці заморожена полуниця.  - вона стане відмінним завершальним акордом в процедурі.  Коли маска змита, можна забезпечити температурний контраст холодною ягодою полуниці.  Великий плюс, що цей продукт тонізує шкіру і допомагає справлятися з інтоксикацією і ранньою стадією утворення зморшок.  Застосовувати маску можна в будь-якому віці.

Можна використовувати вже готові порошки, наприклад, білої або блакитної глини. Цей натуральний продукт нормально реагує на підвищену температуру і швидше застигає. В кінці обов'язково ретельно змийте його теплою водою без косметичних засобів. Дати шкірі корисних вітамінів і мінералів допоможуть попередньо запарені вівсяні пластівці.

Використовуючи маски для обличчя в сауні своїми руками, пам'ятайте, що деякі продукти втрачають свій позитивний ефект у разі дуже високої температури. Саме тому інфрачервона сауна, як середовище для процедур, відповідає якнайкраще. Маски на основі алое, огірка і цитрусових можна наносити до 30-хвилинного сеансу, а в кінці змивати теплової водою

Маски, що містять масла, наприклад, ши або аргана, відновлюють правильний обмін речовин і дарують здоровий вигляд. Перші результати помітні вже через годину після процедури, але максимальний ефект досягається, якщо проводити маски в сауні мінімум 2 рази на тиждень протягом декількох місяців.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті