+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Лікування алергії і похід в сауну

Новини 28.02.2017 1878

Інфрачервона сауна допомагає багато в чому поліпшити стан здоров'я, а крім цього підвищити імунні властивості організму. Великий плюс подібних процедур в тому, що вдається не тільки розслабити м'язи і відновити кровооборот, але ще і не нашкодити внутрішнім органам за рахунок перегріву, який часто спостерігається у тих клієнтів, які відвідують фінські або російські парні. Відзначимо, що сухе повітря в променевої теплової кабіні сприятливо впливає на загальний тонус шкіри, дозволяючи:

  • Знизити інтенсивність утворення шкірного сала;
  • Швидше "висохнути" "затягнутися" відкритих ран, в тому числі і висипу, акне;
  • Вирівняти здоровий рівномірний колір і текстуру;
  • Знизити утворення пігментних плям і тонкої кровоносної сітки, особливо на щоках.

Лікування алергії і похід в саунуАле що робити, в разі, якщо у вас спостерігається алергія і зараз вона в активній фазі? - Перш за все, необхідно проконсультуватися з лікарем і підібрати правильне медикаментозне лікування. Якщо ж немає відкритих вогнищ запалення, а реакція проявляється у вигляді кашлю, рясного і частого сльозовиділення, чхання і ознобу, - то сеанс допоможе швидше вивести токсини і алергени з організму.

Якщо ж алергія спостерігається з почервонінням шкірних покривів і супроводжується свербінням, - тоді сеанс краще перенести на більш відповідний час. Але, якщо свербіж і печіння незначні, і ви поки точно не знаєте їх природу, а інфрачервона сауна знаходиться у вас вдома, тобто не є публічним місцем, можна провести скорочений сеанс. Гарантія чистоти і дотримання гігієнічних норм, а також 15 хвилин в тепловій кабіні допоможуть не тільки розслабитися, але і ретельно відкрити пори, щоб токсин швидше вивівся з організму, в тому числі і за рахунок поту.

Варто зупинитися на тому, що інфрачервона сауна не заборонена для прийому, тим людям, у яких тривалі алергічні реакції лікуються за допомогою гормональної терапії. Якщо ж у вас організм нормально реагує на комфортне тепло, - тоді все в порядку. Великий плюс подібних процедур в тому, що вдається навіть знижувати і швидше виліковувати вогнища запалення, в тому числі, коли алергія проявляється на шкіри голови і пацієнт її неконтрольовано розчісує.

Перед сеансом в інфрачервоній сауні необхідно проконсультуватися з лікарем на предмет графіка прийому препаратів, щоб скоординувати і не навантажити виводять органи, зокрема, нирки.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті