+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Користь інфрачервоної сауни

Новини 23.11.2016 918

Багато людей активно займаються своїм здоров'ям. Відзначимо, що поряд з правильним харчуванням і активними фізичними навантаженнями, особливе місце займають регулярні сеанси в інфрачервоній сауні, які мають ряд переваг:
инфракрасная сауна

  • рівномірне нагрівання поверхні тіла;
  • використання тільки екологічних матеріалів, в тому числі керамічних нагрівачів і дерев'яних кабінок;
  • плідний вплив на мозок і судини навіть при нагріванні тіла;
  • лояльний температурний режим повітря.

Кому корисна інфрачервона сауна?

Перш за все, спортсменам, оскільки після активних фізичних навантажень необхідно не тільки відпочити, але ще і відновити обмін речовин в м'язовій і шкірної тканини. Сеанс в інфрачервоній сауні протягом 30 хвилин подарує вам заряд бадьорості та допоможе зняти втому.

Такі процедури також корисні людям, які страждають від надмірної ваги. Перш за все, проникаючи на невеликій відстані в клітини, вдається розщепити шкірний жир і нормалізувати обсяги. Лікарі рекомендують такі сеанси повторювати 2-3 рази в тиждень, а після процедур відпочивати в горизонтальному режимі.

Рекомендується сауна і для відвідування дітьми, але при цьому необхідно точно обмежувати час - максимально до 15 хвилин, а температурний режим виставляти мінімальним.

Комфортний відпочинок

Після інфрачервоної сауни, немає надмірно великої втоми, як в разі відвідування фінської сауни. Плюс, не виводиться велика кількість рідини, отже, організм не потрапляє в групу ризику по зневодненню. По-третє, хвилі не руйнують оболонку внутрішніх органів, а лояльний температурний режим позбавляє від ризику опіків.

1 сеанс в сауні – 10 км інтенсивного бігу

Саме стільки калорій ви витрачаєте, просто лежачи на полиці в парильні. Відзначимо, що сеанс дозволяє швидко виходити поту та очищатися порам від токсинів і інших негативних речовин. Накопичення жирової тканини зводиться до мінімуму, але за умови активних фізичних навантажень і правильного харчування.

Сеанси в інфрачервоній сауні рекомендуються людям, у яких спостерігається інтенсивне потовиділення і часті прострільні болі в суглобі внаслідок виведення надлишку молочної кислоти. Плюс, сеанси часто рекомендуються лікарями категорії осіб з підвищенням рівню вмісту холестерину. Регулярне відвідування парної покращує загальне самопочуття і підвищує стресостійкість.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті