+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Якими бувають інфрачервоні сауни

Новини 03.03.2019 1056

Перед тим як придбати інфрачервону сауну, необхідно вирішити, для яких цілей вона буде використовуватися. Перед покупкою визначитеся:

  • скільки людина буде відвідувати кабіну одночасно;
  • якою має бути максимальна температура нагріву;
  • яка система управління обладнанням буде зручна для вас;
  • з якого матеріалу повинна бути виготовлена ​​обробка сауни і який колір деревини буде
  • гармонійно виглядати в інтер'єрі вашої квартири;
  • де ви хочете розмістити кабіну.

Відповівши на ці питання, можна підібрати максимально комфортне обладнання, яке ідеально підійде вам як за зовнішнім виглядом, так і за ціною.

На скількох осіб розраховані ІЧ сауни

В асортименті нашого інтернет-магазину представлений широкий вибір інфрачервоних саун італійського бренду Sunrays. За місткості вони бувають:

  1. 1-місні - кутові і прямокутні. Це ідеальний варіант для квартир з невеликою площею. Незважаючи на компактний розмір, 1-місцеві кабіни досить комфортабельні і оснащені всім необхідним для приємного проведення часу.
  2. 2-місні - найбільш поширені моделі. Їх встановлюють як в квартирах, так і на дачах.
  3. 3-місні - велика комфортабельна сауна, яка підходить як для приватного будинку, так і для салону краси. Є кабіни з двома видами випромінювачів.
  4. 4-місні - відмінне рішення для любителів класичної лазні. У каталозі представлені моделі п'ятикутної форми з сучасним дизайном. Простора кабіна відмінно підійде як для комфортного відпочинку чотирьох чоловІЧ, так і для прийняття сеансу в положенні напівлежачи для двох.
  5. 5-місні - міні-кімнати, мають обробку з дорогих порід дерева і натуральних мінералів. Всі моделі укомплектовані зручними спинками, іонізатором повітря, музичний плеєр і системою дистанційного керування.
  6. 6-місні - кабіни мають п'ятикутну форму, виконані за ексклюзивним дизайном італійського бренду Sunrays. Вони дуже просторі і комфортабельні, але при цьому економлять простір в приміщенні. Це відмінний варіант для спортивних залів, оздоровчих комплексів та будинків відпочинку.

Для середньостатистичної квартири найоптимальнішим рішенням буде придбати 1-місцеву або 2-місцеву теплову кабіну. При цьому важливо враховувати не тільки ширину і висоту приміщення, але і його глибину.

Бренд інфрачервоних саун і його особливості

Наша компанія є офіційним дистриб'ютором бренду Sunrays. Виробництво інфрачервоних саун знаходиться в Південній Кореї. Поставки кабін ведуться безпосередньо з фабрики. На всі моделі є сертифІЧати якості.

Переваги бренду:

  • унІЧальний дизайн від італійської студії;
  • використання тільки кращих порід дерева (червоний кедр, канадський хемлок);
  • якісні тоновані стекла;
  • сучасні системи терапії;
  • оздоровчі інфрачервоні нагрівачі;
  • 3 роки гарантії на іонізатор;
  • 5 років гарантії на кабіну;
  • післягарантійне обслуговування.

Пристрій інфрачервоної сауни грає важливу роль - від цього залежить ефективність і термін експлуатації кабіни. При виборі моделі радимо приділяти увагу як матеріалу і бренду, так і наявності потрібних вам доповнень.

Якщо вам потрібна допомога у виборі кабіни, то ми з задоволенням проконсультуємо вас з усіх питань. Для цього зателефонуйте за вказаними на сайті номерами, замовте безкоштовний зворотний дзвінок або залиште заявку на консультацію.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті