+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Історія інфрачервоних саун

Новини 10.03.2019 1014

Інфрачервоні сауни з'явилися на ринку відносно недавно, але вже встигли завоювати широку популярність завдяки зручності та оздоровчим ефектом. При проведенні регулярних сеансів можна домогтися позитивного ефекту на організм:

  • він звільняється від накопичених шлаків і токсинів;
  • пригнічується діяльність мІЧробів;
  • поліпшується робота імунної системи;
  • нормалізується обмін речовин.

Потрапляючи в інфрачервону сауну з обробкою з натурального дерева, ви відчуваєте розслаблення, а ваш організм оздоровлюється. Електромагнітні випромінювачі налаштовані так, щоб тепло обволІЧало ваше тіло цілком.

Виникнення інфрачервоних саун

Перші нагрівальні елементи для саун з інфрачервоними випромінювачами були винайдені в Японії в 1966 році доктором Tadashi Ishikawa. Устаткування стало популярним в Західній Європі більше 10 років тому. Саме тут були проведені численні дослідження, в яких встановили, що інфрачервоне випромінювання є абсолютно безпечним для здоров'я людини.

Крім того, було відзначено позитивний вплив на організм:

  • значне поліпшення стан хворих на псоріаз;
  • зниження ризику виникнення ракових клітин;
  • знищення деяких видів вірусу гепатиту;
  • нейтралізація радіоактивного опромінення тощо.

У той час лІЧарі використовували інфрачервону сауну суто в профілактичних і лІЧувальних цілях. Сьогодні кабіна з тепловим випромінювачем розглядається як самостійний продукт ринку. Багато стали відвідувати її не тільки в оздоровчих, але і в косметичних цілях.

Як працює ІЧ-кабіна

Принцип роботи інфрачервоної кабіни полягає в глибокому проникнення тепла в тіло людини. Електромагнітні хвилі сприяють детоксикації і прогрівають тканини, судини і навіть жирові подушки. При цьому вони спрямовані суто на шкіру споживача. Випромінювання проходить через повітря, майже не нагріваючи його. Температура в кабіні досягає максимум 60 ℃, тому навіть літні люди і діти будуть цілком комфортно себе відчувати в ній.

Посилене потовиділення при більш низькій температурі - відмінна риса кабін з тепловим випромінювачем. Завдяки цій технології скидати вагу і зміцнювати імунітет стало можливим в максимально комфортних умов, не виходячи з дому. Придбати компактну кабіну для оздоровчих процедур можна на нашому сайті. У каталозі представлені сучасні 1-місні та 2-місні, а також більш місткі сауни з обробкою з натуральних матеріалів.

Для кого призначені інфрачервоні сауни

Оскільки інфрачервоне випромінювання має лІЧувальну дію на організм людини і практично не має протипоказань, проводити сеанси теплової терапії можуть як дорослі, так і діти.

Приклади використання лІЧувальних кабінок:

  1. У косметології. Потіючи, пори очищаються від забруднень, залишків косметики, в результаті чого людина отримує пом'якшену, пружну і блискучу шкіру.
  2. У спортивній медицині. Спортсмени часто практикують теплову терапію для зняття спазмів у м'язах, поліпшення кровопостачання і для профілактики різних захворювань дихальних шляхів.
  3. Подібні процедури дуже корисні для дітей. ЛІЧарі призначають їх при сколіозі, для зміцнення імунної системи, боротьби із зайвою вагою і т.д.
  4. Багато оздоровчі центри рекомендують такі сеанси для літніх людей. Вони допомагають позбутися від болю в суглобах і м'язах, нормалізувати тиск в артеріях, знизити концентрацію холестерину і багато іншого.
  5. Вагітним подібний відпочинок дозволяє розслабитися, допомагає поліпшити настрій. Але відвідувати сеанси слід тільки з дозволу лІЧаря.

Від відвідування ІЧ-саун просто колосальна користь для здоров'я. Головне, дотримуватися простих правил експлуатації обладнання і не зловживати його можливостями.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті