+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Інфрачервона сауна: принцип дії

Новини 26.09.2016 1136

Багато з власників заміських будинків, котеджів, готелів і розважальних комплексів хочуть встановити у себе сауну, щоб не тільки регулярно насолоджуватися відмінним часом, але і подарувати собі приємні емоції та корисний ефект для всього організму. Активна дія інфрачервоної сауни обгрунтована спеціальними тепловими променями, які дбайливо впливають на організм і шкіру людини, а крім цього мають низку переваг:

  • м'яке і ніжне тепло;
  • відсутність шкідливих для людини видів лікування;
  • швидке нагрівання;
  • невеликий час в парилці для оптимального результату - до 30 хвилин.

Інфрачервона сауна: принцип дії

Основні пріоритети цих видів конструкцій в тому, що вони споживають у 2-2,5 рази менше енергії, ніж ті, які використовують електричний тен.  Відзначимо, що велика частина, а саме 80% від усього виробленого тепла, йде саме на обігрів тіла, а тільки 20 - на нагрівання повітря, коли в класичній фінській ці показники становлять 30% до 70% відповідно.

Сприятливий вплив інфрачервоного випромінювання підтверджується ще і тим, що ефект прямо спрямований на людський організм, отже, досить 40-50 градусів, щоб тіло прогрілося і не треба сидіти в парній довгий час при температурі 100 градусів під час процедури. Таким чином, знижується і ризик отримання опіків і навантаження на серцево-судинну систему.  Позитивний вплив інфрачервоних випромінювань підтверджується ще і тим, що ефект нагрівання виходить точковим і спрямованим саме на тканини організму. За відчуттями комфорту цю процедуру можна порівняти з перебуванням на пляжі та засмагою під ласкавим морським сонцем.

Інфрачервона сауна: принцип роботи

Нагрівальний процес ґрунтується на використанні карбонових провідників, які акуратно і швидко проводять теплову енергію.  При цьому, що важливо, повітря не сушиться і досить м'яке.  Позитивні властивості карбону важко переоцінити, оскільки вони використовуються в кувезах для недоношених дітей, підтримують оптимальний температурний режим і частково очищають повітря.  Позитивну і швидку дію інфрачервоної сауни на організм підтверджують лікарі та дієтологи, які рекомендують сеанси в таких лазнях людям із зайвою вагою.

Дізнавшись, як працює інфрачервона сауна, ви зможете не тільки оцінити необхідну площу приміщення для її встановлення, а й місця для монтажу системи.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті