+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Інфрачервона сауна при подагрі

Новини 10.01.2017 1998

Досить часто подагру називають «хворобою королів», що, перш за все, пов'язано з їх малоактивним способом життя, позбавленим фізичних навантажень. Але насправді пасивний спосіб життя - це тільки один момент, який провокує захворювання. Типовими причинами формування хворобливих ділянок - шишок або неестетичних кісточок є генетична спадковість і порушення в процесі обміну речовин. Ще в далекому минулому знахарі помітили, що при збільшені температурі шишки знижуються в обсязі, але тоді ще не було доведено позитивний ефект від інфрачервоної сауни при подагрі.

Вікові особливості

инфракрасная сауна при подагреНайчастіше захворювання проявляється у людей у ​​віці після 40 років, хоча є і випадки, коли формування на суглобах і кістках помітні значно раніше.  Відзначимо, що інфрачервона сауна при подагрі дозволяється навіть підліткам, оскільки сеанс в тепловій кабіні дбайливий і комфортний для всього організму: не перегріваються внутрішні органи та різко не виводиться вода.

Страждаючі на недугу запитують, чи можна їм вести звичний спосіб життя і допускається інфрачервона сауна при подагрі.  Фахівці сходяться на думці, що теплові сеанси все ж дозволені, при цьому необхідно принципово скоординувати й своє харчування, прибравши з раціону білкову їжу, яка містить пурини.  Саме ці речовини входять до складу сечової кислоти, яка і заповнює запалені шишки на суглобах.

Варто розуміти, що інфрачервона сауна при подагрі - це відмінна альтернатива фінської та російської, в тому числі й з-за таких принципових аспектів, як:

  • Точкове нагрівання тіла;
  • Теплові хвилі проникають на глибину до 4 см;
  • Максимальна температура нагріву до 38 градусів, що комфортно для тіла і не відбувається запуск негативних хімічних реакцій;
  • Рівень вологості комфортний для всього організму.

Регулярність - запорука успіху

Регулярна інфрачервона сауна при подагрі - це відмінний помічник в боротьбі з хворобою, але при цьому від деяких медикаментозних засобів, правильного харчування і додаткових компресів на основі трав не обійтися. Великий плюс, що сеанс не несе сильного навантаження на нирки, оскільки подагра і виникає внаслідок того, що органи не справляються з прямими функціями та повністю не виводять білок, який починає кристалізуватися.

В середньому, для ефективності комплексного лікування необхідно тричі на тиждень відвідувати процедури. Сучасна інфрачервона сауна при подагрі допоможе не тільки організму розслабитися, але і впоратися із зайвою вагою, яка також відноситься до факторів ризику, що провокує захворювання.

Якщо ви в групі ризику ...

Якщо у ваших близьких була ця недуга, тоді варто ще з ранньої молодості зайнятися зміцненням свого здоров'я.  Перш за все, необхідно включити активні фізичні навантаження, скоординувати харчування і додати оздоровчі сеанси.  Інфрачервона сауна при подагрі дозволена при активній прояві захворювання, так і під час латентного періоду.  Великий плюс, що відвідувати кабіну можна при захворюванні, яке проявляється на верхніх і нижніх кінцівках.

Правила відвідування інфрачервоної сауни при подагрі

Перш за все, не варто перевантажувати свій організм великою кількістю води, оскільки ниркам і так важко справлятися з рідиною. Це великий плюс таких сеансів, адже по вологості й температурі подібні умови дуже комфортні.  По-друге, не варто перед процедурою проводити масаж, а також розтирати осередки подагри мазями або кремами. Крім цього не рекомендується:

  • Рясно їсти й пити перед сеансом;
  • Займатися активними фізичними вправами;
  • Проводити компреси на основі лікарських трав.

Інфрачервона сауна при подагрі дає перші результати через 3-4 місяці з початку відвідування.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті