+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Інфрачервоні сауни для програми 30 хвилин в день для краси

Новини 17.11.2014 1068

30 хвилин в день для краси

Індустрія товарів для краси – це багатомільярдний ринок з незліченною кількістю товарів. Жінки й чоловіки в усьому світі знаходяться в пошуках того, що допоможе їм виглядати красивими та молодими. Але, якщо згадати про закони природи, наша зовнішність залежить в першу чергу від нашого здоров'я, і ​​меншою мірою від кремів і лосьйонів, якими ми користуємося.

Забруднена атмосфера, консерванти та добавки в продуктах, алкоголь і тютюновий дим залишають в організмі людини небезпечні сліди - токсини, які негативно впливають і на зовнішність, і на енергетику. Для гарної зовнішності треба не тільки використовувати косметичні засоби, а й подбати про те, щоб очистити весь організм від накопичених шкідливих речовин. У таких випадках ідеально підійде будь-яка іч сауна, ціна якої буде тільки радувати.

Необхідність очищення організму від токсинів очевидна. Ми пропонуємо робити це приємним природним шляхом, виводячи шлаки з організму з потом, а не експериментувати над собою, вживаючи всілякі варіанти «зілля».

Доброчинна дія інфрачервоного тепла на все живе перевірено численними дослідженнями. Літо в наших широтах коротко і протягом року ми відчуваємо дефіцит інфрачервоного тепла.
Сауни SunRays допоможуть повністю відновити його.

Використовуйте унікальні можливості Саун SunRays самі й розкажіть про них своїм друзям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті