+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Інфрачервоний феномен для здоров'я і краси

Новини 17.11.2014 1105

Яку користь здоров'ю приносить інфрачервона сауна

Чи справді інфрачервоні сауни ефективні?

ТАК ... без сумніву ТАК!!! До численних медичних досліджень, проведених в різних країнах, додайте тиждень особистого досвіду і ви повірите в диво інфрачервоних саун.

Регулярні сеанси в Сауна SunRays - це красиве і струнке тіло, здоров'я і відчуття нових сил. Купити інфрачервону кабіну для дома можна за найоптимальнішою і доступною ціною.

Інфрачервоне тепло і природний частотний резонанс творять чудеса і незамінні для здоров'я, краси й релаксації

Нижче наведені корисні властивості інфрачервоних саун

Очищує від токсинів і шлаків

Процес потовиділення допомагає м'яко і безпечно позбутися від усіх важких металів і токсинів. Медичні випробування показали, що більшість токсинів виводяться через шкіру, полегшуючи завдання нирок і печінки. Потовиділення значно збільшується у більшості людей після декількох місяців щоденного відвідування сауни.

Потовиділення під час фізичних вправ не настільки ефективно для детоксифікації організму, тому що фізичне навантаження активізує симпатичну нервову систему, яка своєю чергою, стримує виведення токсинів.

Омолоджує шкіру

Сауна перешкоджає старінню й очищає організм через шкіру. Шкіра – це найбільший орган і основний канал очищення. Сонце, синтетичний одяг, хлорована вода і міське повітря забруднюють шкіру. Надмірна активність симпатичної нервової системи та негативні емоції, такі як страх, злість, почуття провини призводять до того, що шкіра не збагачується кров'ю і стає пасивною.

Інфрачервона сауна сприяє активній циркуляції крові, завдяки чому поживні речовини доставляються на поверхню. Поліпшується колір шкіри, її еластичність. Відкриті рани набагато швидше загоюються.

Інфрачервона сауна як про засіб боротьби з целюлітом

Целюліт - це природний спосіб збереження жиру організмом дорослої жінки з метою накопичення поживних речовин для вагітності та лактації. У більшості жінок виникає целюліт.

Інфрачервона сауна сприяє активній циркуляції крові. Більш того, довгі інфрачервоні хвилі проникають глибоко в м'які тканини й починають впливати на підшкірний жир, який у вигляді поту вивільняється з організму.

1 літр поту у звичайній сауні містить приблизно 3% токсинів, а в інфрачервоній та ж кількість містить близько 20% токсинів!

Полегшує м'язові болі

Глибоке проникнення інфрачервоного тепла саун SunRays розширює кровоносні судини, приносячи полегшення при напружених м'язах або пошкоджених м'яких тканинах.  Завдяки активній циркуляції, до м'язів доставляється насичена киснем кров, тому відновлення відбувається швидко.  Інфрачервоне тепло скорочує хворобливі відчуття в нервових закінченнях і при м'язових спазмах.  У багатьох країнах інфрачервоні сауни використовуються для лікування різних форм артритів. Інфрачервоне тепло ефективно для лікування розтягувань суглобів, невралгії, бурситів, м'язові спазми в і багатьох інших захворювань опорно-рухового апарату.  Саме з цих причин ми рекомендуємо купити іч сауну.

Забезпечує корисний ефект фізичних навантажень

Сауна забезпечує ті ж корисні ефекти, що і фізичне навантаження, але з меншими витратами енергії: активна циркуляція крові й насичення тканин киснем, регулярне відвідування сауни дозволяє нормалізувати підвищений тиск і поліпшити еластичність артерій. Інфрачервоні сауни допоможуть при серцево-судинної недостатності, артритах, алергіях, шкірних захворюваннях.

Підвищує імунітет і бореться з інфекціями

Підвищення температури тіла змушує організм самостійно вбивати бактерії, грибки, паразитів і віруси. Багато людей мають знижену температуру тіла, і з цієї причини не можуть позбутися хронічних захворювань. Жар – це природний спосіб стимулювання роботи імунної системи. Регулярне відвідування інфрачервоної сауни підвищує опірність організму до інфекцій.

Інфрачервоне тепло – це антиоксидант, який активізує роботу клітин, прискорює процес обміну і розщеплює токсини з молекул води. Інфрачервона сауна сприяє загоєнню ран і регенерації клітин.

Позбавляє від стресу і втоми

Проведіть 30 хвилин в інфрачервоній сауні й від стресу і напруги не залишиться і сліду! М'яке тепло інфрачервоної сауни SunRays принесе розслаблення усьому тілу.
Після сеансу в інфрачервоній сауні Ви відчуйте себе оновленим і повним сил!

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті