+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Двомісна інфрачервона сауна, Україна

Новини 17.04.2015 1006

Двомісна інфрачервона сауна, Україна

Двухместные инфракрасные сауныЯк же це прекрасно – мати можливість хоча б півгодини в день приділяти увагу тільки один одному!  Закоханим, які знаходяться на стадії цукерково-букетних відносин, здається, що півгодини – це так нестерпно мало.  Однак після початку спільного життя, вони розуміють, що за метушливою біганиною між роботою і побутовими клопотами часу один на одного просто не залишається.  Саме тому наш інтернет-магазин «Sanrays Saunas» пропонує відмінне рішення: згуртуєте свої серця, притисніться ближче один до одного після виснажливого робочого дня, адже це так чудово! З цієї причини пропонуємо розглянути даний варіант, а саме сауну двомісну, купити яку можна у відповідному розділі сайту.

Переваги придбання

Двомісна інфрачервона сауна – оживляє почуття, пробуджує чуттєвість, розпалює пристрасть! Ну, і звісно ж, парилка – це відмінна альтернатива телевізору, оскільки несе в собі ще й важливу користь для здоров'я!

Двомісна інфрачервона сауна в нашому інтернет-магазині «Sanrays Saunas»

Не можна придумати більш приємного оздоровлення організму, ніж усамітнення разом з другою половинкою у двомісній сауні. Воістину, парилка – не рівня всяким таблеткам і препаратам! Тільки ось для такого проведення часу потрібно вибрати підходящий варіант, що налаштовує на романтичний лад. І в цьому випадку простенька і непоказна сауна двомісна, розпечена до білого металевим нагрівачем - зовсім не підходить.

Наш інтернет-магазин пропонує вам відмінне рішення. Це – розкішна сауна двомісна, обладнана карбоновим нагрівачем і виконана з цінних порід дерева – червоного кедра і канадського хемлока. Погляньте на наш асортимент – ці елегантні кабіни були створені спеціально для романтики! У нас можна купити двомісну інфрачервону сауну наступних моделей:

  • Duo Grace;
  • Tete-a-Tete;
  • Corner Duos;
  • Elegance Duo.

Кожна кабіна – неповторна і відрізняється своїм особливим шиком.  Виберіть разом те, що вами до душі – і свято любові гарантовано вам кожен день!

Як купити двомісну інфрачервону сауну на нашому сайті

Придбати вподобану модель – просто. Якщо ви сумніваєтеся у своєму виборі – ми завжди зможемо надати вам повну професійну консультацію, розповісти про переваги та особливості тієї чи іншої моделі, порівняти їх. Ми вивчимо ваші побажання і вільний простір і вартість, на яку ви розраховуєте. І при цьому вам зовсім необов'язково нам дзвонити! Досить просто написати свій номер телефону – і ми самі вам передзвонимо.

Для того, щоб отримати бажану інфрачервону сауну вже в найкоротші терміни, відразу оформите замовлення. Для цього необхідно:

  • Натиснути на кнопку «Купити»;
  • Ввести своє ім'я, номер телефону, електронну пошту, місто та адресу доставки у відповідні поля;
  • Трохи почекати свого замовлення. Ми зателефонуємо вам для уточнення деталей!

Продаж двомісних інфрачервоних саун – це основний напрямок нашої діяльності.  Вигідна ціна, якісний товар і оптимальні умови доставки гарантовані!

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті