+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Сауна для дому, Україна

Новини 08.04.2015 1516

Сауна для дому

Инфракрасные сауны для дома

Домашня сауна, купити яку ви зможете за дуже вигідною ціною у нас на сайті, набуває все більшої популярності в Україні.

Такі проблеми сучасного суспільства як:

  • хронічна втома,
  • болі нез'ясованого типу і локалізації,
  • загальна незадоволеність станом здоров'я

можуть бути успішно подолані наявністю сауни вдома, придбаної за розумною ціною на нашому сайті. Купити домашню сауну буде відмінним рішенням для тих, хто піклується про збереження здоров'я своєї родини. Такий оздоровчий апарат зможе легко боротися з накопиченими організмом токсинами й шкідливими речовинами, шлаками, і як наслідок – поганим самопочуттям і зайвими кілограмами.  Домашня сауна має ціну набагато меншу, ніж, якби ви кожен день відвідували СПА-салони, дорогі процедури й масажі.  Краще одноразово заплатити досить велику суму за можливість оздоровлюватися і релаксувати в будь-який зручний час незалежно від часу доби.

Сауна вдома – ціна відмінного самопочуття

Купити домашню сауну – це значить позбавити свою сім'ю від безлічі клопоту, пов'язаних з відвідуванням фітнес-центрів і медичних установ. Якщо у вас є захворювання серця, то перед тим, як придбати кабіну, проконсультуйтеся з лікарем. Регулярні процедури допоможуть стати здоровішими, а значить, набагато активніше. Наша фірма «Імекс-Трейд ЛТД» офіційний дистриб'ютор Sunrays Saunas Inc. (Корея) пропонує вам купити ІЧ сауну в Маріуполі.

Сауна в будинку - доступна європейська якість

Поставивши сауну вдома, ви повністю забезпечите себе від застуд в осінньо-зимовий період за прийнятну ціну. Якісна та дизайнерські витримана сауна для дому – ціна вашого міцного здоров'я і щасливого життя. Домашня сауна, ціна за яку дуже швидко окупить себе, допоможе жінкам боротися з такими вічними ворогами молодості й краси, як целюліт, обвислий живіт, проблеми зі шкірою. СПА-процедури вдома – це відмінне рішення для тих, хто понад усе цінує комфорт і свій час.

Як правильно користуватися сауною вдома

Часте проведення такої оздоровчої процедури вимагає знань елементарних правил:

  • не можна мочити волосся перед процедурою – можна отримати тепловий удар;
  • перед тим, як відвідати сауну вдома, оцініть ступінь вашої ситості – не варто надмірно перевантажувати шлунок їжею і спиртним;
  • в проміжку між відвідинами парної прийміть душ, скористайтеся скрабами, масками – розпарене тіло краще прийме корисні речовини;
  • для поліпшення потовиділення приймайте відвари трав або томатний сік – він заповнить втрачений в процесі виведення шлаків калій.

Сауна для дому, ціна за яку на нашому сайті досить демократична, буде хорошим подарунком для молодят або батьків.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Імекс-Трейд ЛТД» офіційний дистриб'ютор Sunrays Saunas – купити інфрачервоні сауни в Харкові, Одесі, Києві, Маріуполі.

Домашние сауны
Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті