+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

5 причин обзавестися інфрачервоною сауною

Новини 09.03.2019 965

Відвідування лазні благотворно впливає на організм людини, але далеко не кожен може перенести спеку в подібних парилках. Альтернативою прогрівають процедур в лазні стане сеанс інфрачервоної сауни.

Інфрачервоні сауни і здоров'я

Основний принцип роботи такого пристрою - випромінювання теплових хвиль, які є більш безпечними для здоров'я, ніж сонячні промені під час засмаги. Вони глибоко проникають в тіло людини, прогрівають м'які тканини, суглоби і кістки. Також завдяки інтенсивному термічному впливу прискорюється рух крові в організмі.

В процесі процедури відбувається рясне потовиділення, в результаті якого організм очищається від шлаків і токсинів. Температура повітря в інфрачервоній сауні не перевищує 60, що робить проведення часу в ній максимально комфортним. При цьому температура тіла досягає 38, внаслідок чого відбувається імітація природної реакції організму на інфекцію.

Регулярне відвідування інфрачервоної сауни допомагає ефективно боротися із застудою, а також такими захворюваннями, як:

  • ревматизм;
  • артрит;
  • астма;
  • подагра;
  • порушення травлення.

Перевагою кабін є і те, що інфрачервоне випромінювання не несе ніякої шкоди здоров'ю. Практично повністю відсутні протипоказання до відвідування саун. Але не варто йти на сеанс з підвищеною температурою тіла. Якщо у вас є якісь захворювань або особливості реакції організму на теплове випромінювання, або виникають сумніви щодо процедури, необхідно проконсультуватися з лІЧарем.

Основні переваги

Головна особливість інфрачервоної сауни полягає в тому, що випромінювання проходить через повітря, практично не нагріваючи його, і проникає безпосередньо в тіло людини. Перевага в тому, що при прогріванні тіла зсередини потовиділення відбувається в 2-3 рази сильніше, ніж при відвідуванні звичайної лазні.

Регулярні відвідування лІЧувальної кабіни приносять безперечну користь для організму в цілому:

  • поліпшується стан нервової системи;
  • підвищується еластичність шкіри;
  • зменшується целюліт, теплові хвилі рівномірно впливають на жирові відкладення;
  • шкірний покрив повністю очищається від пилу, залишків косметики і шкірного сала.

Завдяки комфортній температурі і нормальному рівню вологості в кабінці відсутнє навантаження на легені і серце. Багато хто вже встиг оцінити жиросжигающие властивості і інші переваги теплового випромінювання.

5 причин, по яких варто придбати ІЧ-сауну:

  1. Нетривалість процедури. Якщо традиційна лазня передбачає декілька заходів з перервами, то в даному випадку буде потрібно всього один.
  2. Прогреть тіло в кабінці можна навіть вранці. На відміну від парового ефекту, після термічного випромінювання ви не будете відчувати себе "розбитим", а навпаки заряд енергії на цілий день.
  3. Її обробка виготовляється з натуральних порід деревини. Наприклад, кедр благотворно впливає на нервову систему і дихальні органи людини, а в процесі нагрівання цей вплив лише посилюється.
  4. Проводити теплові сеанси можна як дітям, так і людям похилого вІЧу.
  5. Не менш вагома перевага - компактність. 1-місну кабінку без праці можна розмістити навіть в квартирі. Вона займає мінімум місця і споживає трохи електроенергії.

Шкода для організму може виникнути лише в разі неправильної експлуатації кабінки або при недотриманні правил перебування в ній.

Сучасні технології

Інфрачервоні сауни, представлені на нашому сайті, виготовляються з якісних порід дерева, таких як канадський кедр і канадський хемлок. У деяких моделях на нагрівачах встановлюються спеціальні лІЧувальні камені, які благотворно впливають на здоров'я. Система іонізації очищає повітря від накопичених шкідливих речовин і усуває неприємні запахи всередині кабіни. Більшість моделей оснащені підсвічуванням, можливістю управління за допомогою цифрового пульта, а також системою для проведення кольоротерапії і прослуховування музики. Всі представлені технології в кабінах Sunrays пройшли сертифІЧацію якості, що документально підтверджується.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті