+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Поєднуємо ІЧ сауну і схуднення

Новини 09.03.2017 1532

Якщо ви вирішили трохи схуднути, підтягти своє тіло і скинути пару сантиметрів в обсязі перед весняним і літнім сезоном, тоді крім безпосередньо правильного харчування, активного заняття спортом, варто звернути увагу і на інфрачервону сауну, відвідування якої допоможе в боротьбі із зайвою вагою.

Чому теплова кабіна допомагає тим, хто хоче схуднути?

  • Активна дія теплових хвиль, які припадають в тіло на глибину до 4 см.;
  • Дбайливе тепло, яке можна порівняти з ранковим засмагою на березі моря;
  • Точкове вплив на шкірний жир і зовнішній епідерміс.

Відзначимо, що багато дієтологів рекомендують своїм клієнтам регулярно відвідувати інфрачервону сауну . Ви можете не тільки купити абонемент в центр краси, але ще і купити кабіну, встановити її будинку або в заміському котеджі і постійно мати до неї доступ.

Як правильно планувати теплові процедури

Перш за все, необхідно скоординувати графік харчування. Найбільш вдалий час для прийому їжі - ранок, далі перекус, потім обід, а звичний щільна вечеря також краще замінити легким перекусом і відсунути його до позначки 5-6 годин до сну. Перед самим же сном рекомендується випити кефір або кисле молоко. До речі, саме кисломолочні напої відмінно допомагають у спалюванні підшкірного жиру і перед сеансом в інфрачервоній сауні. Це відбувається за рахунок того, що при трохи підвищеній температурі вдається активізувати роботу позитивних бактерій і активізувати роботу шлунково-кишкового тракту.

Боротьба з в'ялою шкірою

Такий негативний естетичний ефект виникає через те, що ми неправильно харчуємося, занадто багато приймаємо в їжу швидких вуглеводів, п'ємо неочищену воду. Відзначимо, що сауна і регулярний графік прийому теплових процедур не тільки підвищує тонус, але і активізує кровообіг. Отже, за допомогою додаткових масажних дій, скрабів і поживних масок ви позбудетеся від цього естетичного недосконалості. Великий плюс, що теплові хвилі в інфрачервоній сауні допомагають і розтопити підшкірний жир.

Як скласти правильний графік

Перш за все, необхідно зробити сеанси регулярними. Тобто мінімум 3 рази в тиждень. Інтенсивність процедури становить 30 хвилин, а температурний режим ви виставляєте на свій розсуд. Перед походом в кабінку, випийте чашку легкого кефіру або склянку очищеної води, а ось їжі варто відмовитися за 2-3 години до початку процедури.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті