+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Скільки калорій витрачається в інфрачервоній сауні

Новини 10.01.2019 1487

На пІЧу популярності тим сучасного суспільства знаходиться тема здорового способу життя і правильного схуднення зокрема. Якщо ви в темі, тоді підрахунок калорій - частина вашого життя. Але також має значення підрахунок енерговитрат, тобто скільки може спалити ваш організм під час фізичних вправ або інших впливів на тіло.

На щастя, процес схуднення може не тільки бути складним або виснажливим, але і приносити задоволення. Якщо ви вже вибрали для себе оптимальний варіант харчування і гімнастики, тоді пора переходити до інших видів оздоровчого зниження ваги. Вибирайте кращу пропозицію - комбінацію науки і природи, яка таїться в дизайнерському боксі з інфрачервоним нагріванням.

Сучасні ІЧ-сауни можна відвідувати в СПА-салоні або встановити в приватному житлі (будинку або квартирі). Якщо вам дозволяють квадратні метри, вибирайте максимально просторі кабіни на три, чотири, п'ять або шість місць.

Інфрачервоні сауни - вплив

Якщо тема схуднення вам близька, тоді ви знаєте, що основа цього процесу - знизити відсоток жиру в організмі. Необхідна умова для активізації цього процесу - хороший обмін речовин. На поліпшення обміну речовин на клітинному рівні впливає ваш раціон, кількість води, фізичні вправи і своєчасне очищення організму від шлаків і токсинів. Останній пункт можна легко реалізувати за допомогою сеансів теплотерапії в інфрачервоній сауні.

Якісні сучасні сауни з ІЧ-променями обладнані нагрівальними елементами. Інфрачервоне випромінювання нагріває не повітря, а тіло людини, проникаючи достатньо глибоко для активізації процесів на рівні клітин. Відбувається відкриття пір, через які людина з потом втрачає зайву рідину і виводить шлаки. В результаті зменшується набряклість всього тіла, знижується вага і зменшується жир, який організм витрачає при нагріванні.

Як використовувати ІЧ-сауни для схуднення?

Регулярне відвідування теплової кабіни при дотриманні правил дозволяє придбати бажаний контур фігури, підтягнути шкіру, прискорити процеси регенерації шкіри. Тобто кожне відвідування - це омолодження шкіри і оздоровлення всіх внутрішніх органів. При виході зайвої рідини і спалюванні жирових відкладень ви рятуєтеся від в'ялості шкіри і целюліту.

Якщо за рекомендацією вашого косметолога або терапевта вам наказано використовувати інфрачервону сауну, то сміливо починайте повний курс. Здоровій людині в середньому досить відвідувати ІЧ-кабіну 1-3 рази в тиждень по 20-30 хвилин (з встановленням температури в діапазоні від 35 до 50).

Поради

  • Перш ніж почати курс оздоровлення в інфрачервоній сауні, переконайтеся, що ваш організм готовий до сеансів терапії тепловою енергією. Відвідайте косметолога, терапевта, при необхідності зробіть кардіограму, при варикозі і подагрі відвідайте лІЧуючого флеболога і ортопеда. Для активного схуднення скоректуйте систему харчування за індивідуальними рекомендаціями професійного дієтолога.
  • Якщо ви абсолютно здорові, тоді самостійно готуйте свій організм до сеансу теплотерапії. Для цього розподіліть години прийому їжі так, щоб між щільним обідом і сеансом було не менше 2-3 годин.
  • Безпосередньо перед процедурою прогрівання ви можете з'їсти улюблений кисломолочний продукт (кефір, айран, кисляк, нежирна ряжанка). Такі продукти за допомогою якісного бактеріального складу активізують травлення і сприяють спалюванню підшкірного жиру.
  • Пийте достатню кількість чистої мінеральної води. Адже ви будете активно пітніти в інфрачервоній сауні, і тому вам слід уникати зневоднення.
  • Краса вашого обличчя і тіла безпосередньо залежить від стану нервової системи. Тому якщо ви відчуваєте втому, роздратування, тривожність, то не пропускайте сеанси теплотерапії. У розслабленому стані ви відчуваєте щастя, а значить, менше їсте калорійної їжі. Регулярне відвідування інфрачервоної сауни сприяє стресостійкості і схудненню в цілому.
Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті