+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Похід в теплову кабіну і епіляція

Новини 01.03.2017 1047

Догляд за своїм тілом і регулярна воскова або цукрова депіляція в контексті відвідування теплових кабін іноді формують лінійку міфів навколо свого діалогу, і для того, щоб їх подолати, необхідно чесно відповісти на найпопулярніші питання.

Міф 1. - Інфрачервона сауна активізує ріст волосся

Насправді, це не так, оскільки тепло проникає вглиб шкіри, але ніяк не сприяє активізації роботи волосяного фолікула. Швидше волосся росте через неправильне рівня чоловічого гормону, а також через те, що верхній шар часто "зрізався" за допомогою бритви.

Міф 2 - Похід в сауну активізує хворобливі відчуття

Насправді, регулярний похід в інфрачервону сауну, а також сеанс протягом 5-7 годин перед епіляцією знижує біль, оскільки відкриває пори і робить їх більш м'якими і еластичними.

Міф 3 - Після сауни можна користуватися кремами і маслами

Похід в теплову кабіну і епіляціяЦе не тільки міф, а й неправда, в яку чомусь вірять багато людей. Відзначимо, що інфрачервона сауна передбачаємо нанесення скрабів і масок після сеансу, а не знаходження з ними на тілі під час процедури. Навпаки, дбайливий нагрів шкіри і відкриття пір допомагає тому, що:

  • Виводять шлаки і токсини;
  • Блокується швидке утворення шкірного секрету;
  • Шкіра стає гладкою і приємною на дотик;
  • Вирівнюється колір;
  • Формується основа для нанесення кремів, а також ліфтингових масок.

Міф 4 - Занадто тривалий сеанс не рекомендується після епіляції

Це часткова правда, оскільки після воскової або цукрової процедури з видалення небажаного волосся, крім саліцилової кислоти нічого не рекомендується робити з зонами. Але, коли біль вщух, а почервоніння зійшла (у кожної дівчини цієї відбувається по-різному, в середньому, досить 3-4 години), можна йти в сауну і насолоджуватися.

Міф 5 - На роздратовану шкіру легше отримати опік

Процедура перебування в інфрачервоній сауні порівнюється з легким морським засмагою, який утворюється на шкіри після сонячних ванн. Температура в теплової кабіні - не більше 40 градусів, що цілком комфортно для тіла. Тривалість сеансу становить півгодини, але при появі хворобливих відчуттів, - ви зможете завжди його скоротити.

Пам'ятайте, що ІК кабінка , встановлена ??у вас удома або навіть в квартирі, робить регулярні косметично-оздоровчі сеанси ще ближче і доступніше.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті