+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Освітлювальні системи для саун

Новини 28.10.2015 1070

Встановлення інфрачервоної сауни сьогодні користується популярністю у багатьох споживачів, адже її корисні властивості не залишають байдужим абсолютно нікого. Кабіна, в першу чергу, знадобиться людям для профілактики різних захворювань і просто релаксації після виснажливого робочого дня. Кожен компонент, в тому числі й освітлення, в сауні повинен підбиратися дуже ретельно, щоб забезпечити максимальний комфорт і затишок від використання пристосування.

Як здійснюється прокладка освітлення?

Вся електрика і світло в сауні мають особливі вимоги та норми при установці, тому фахівці рекомендують не займатися цим самостійно, а радять запросити професійного майстра, який виконає всі дії безпечно і якісно.  Сауна є вологим приміщенням - тут необхідно дотримуватися правил безпеки при установці освітлювальної системи. Переважно використовувати дроти з подвійною ізоляцією для забезпечення максимальної безпеки. Якщо ви не знаєте, як зробити світ в сауні, то краще і не намагатися, бо при недостатньому запасі знань і навичок в цій області можна піддати ризику своє здоров'я і навіть життя.

Оптимальними кабелями для прокладки освітлення лазень і саун є гнучкі вироби, які до того ж мають полівінілхлоридну оболонку.  Таке пристосування забезпечить безпечне використання електрики. Металеву оболонку краще не застосовувати, як і монтувати різні вимикачі й розетки прямо в кабіні.

Кольоротерапія. Затребуваний напрямок

Великою популярністю користується колірне освітлення лазні-сауни. Фахівці вже давно визначили позитивний вплив різних колірних випромінювань на організм людини, чому кольоротерапія є досить поширеною в сучасному світі.  Кожне освітлення сауни несе певний вплив, тому при підборі освітлювальних приладів необхідно визначитися зі своїми вимогами. Кожен конкретний колір впливає на тіло по-своєму, чому потрібно попередньо ознайомитися з усіма типами впливу:

  • червоний. Підтримує норму кров'яних тілець в організмі, займається стимулюванням дихання;
  • зелений. Має заспокійливу дію і приводить в норму психічний стан;
  • жовтий. Допомагає боротися зі зморшками й сприяє омолодженню;
  • фіолетовий. Активує виведення шлаків з організму, надихає і наповнює душевною силою.

Світлодіодне освітлення в сауні виконує не тільки естетичні функції, але і сприяє лікуванню і профілактиці різноманітних захворювань, тому важливо приділяти цьому моменту особливу увагу. Вченими доведено, що 80% колірного випромінювання сприймається не очима, а шкірою, тому, в першу чергу, освітлення впливає саме на шкірний покрив. Кольорові ванни сприяють поліпшенню настрою, допомагають зміцнити здоров'я та імунітет.  Освітлення в сауні, напруга обираються суто індивідуально, отже, важливо відповідально підійти до цього питання.  Якщо ви не знаєте, як провести світло в сауні, краще звернутися за допомогою до фахівців, які зроблять все максимально якісно і швидко.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті