+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Основні переваги інфрачервоних саун

Новини 02.02.2019 913

Все більше спортивних клубів, СПА-салонів і оздоровчих центрів включають в свій перелІЧ послуг інфрачервону сауну. Незважаючи на назву, вона мало схожа на справжню баню, що не погіршує її характеристик. ІЧ-пристрій є невеликою кабіну, обладнану спеціальними нагрівачами. Конструктивні особливості наділяють її безліччю переваг, через що любителі банних процедур замовляють установку кабін навіть в малогабаритні квартири.

Навіщо потрібні інфрачервоні сауни

Під час відвідування лазні підвищується рівень потовиділення, при якому з організму виділяється 95% води і лише 5% токсинів. Проводячи стільки ж часу в інфрачервоній сауні, людина втрачає до 20% шкідливих речовин. Це пояснюється тим, що в процесі прогріву дане випромінювання не підвищує температуру всередині кабіни. Вона тримається на рівні приблизно + 38-45 градусів. В результаті навантаження на серце залишається помірною, потовиділення - інтенсивним, а тіло глибоко і рівномірно прогрівається зсередини. Відсутність нагріву повітря сприяє виведенню шлаків і очищенню організму, а також підтримці стабільної роботи всіх його систем.

Генеровані нагрівачами теплові хвилі м'яко впливають на внутрішні органи, тканини, суглоби, м'язову і кісткову систему. ЛІЧарі рекомендують проводити в інфрачервоній сауні не більше 20-30 хвилин в день, а якщо є патології серця або головного мозку - 5-10 хвилин. Така кількість часу всередині кабіни дозволить:

  • прискорити наповнення м'язів і органів киснем;
  • підвищити імунітет;
  • вивести з організму шлаки і токсини;
  • очистити пори і поліпшити стан шкіри;
  • запобігти розвитку багатьох захворювань;
  • ефективно боротися з втомою, м'язовою напругою і головним болем.

Чим привабливі інфрачервоні сауни

Теплотерапія ІЧ-випромінюванням використовується досить довгий час, але саме зараз її популярність зросла. Це пов'язано з величезною кількістю переваг, якими наділені інфрачервоні сауни. Вони відносно недавно з'явилися на вітчизняному ринку, але вже зайняли лідируючі позиції.

Основними перевагами ІЧ-кабін є:

  • Швидкий прогрів. Звичайні лазні добре розігріваються в середньому за 2 години. ІЧ-нагрівачів досить 10 хвилин для ретельного прогріву кабіни. У підсумку на банні процедури йде всього 20-40 хвилин.
  • Компактність. Ця перевага оцінили власники малогабаритних квартир. У продажу є невеликі 1-місцеві інфрачервоні сауни, які можна вписати в простір звичайній ванні. Процес установки займає мінімум часу, так як кабіна підключається до центральної електромережі.
  • Універсальність. Завдяки відсутності навантаження на серце і внутрішні органи лазневі процедури в такій кабіні підходять людям похилого вІЧу та дітям.
  • Різноманітність форм і матеріалів. Ця перевага дозволяє вписувати кабіни в простір будь-якого розміру і дизайну.
  • Безпека. Особливість ІЧ-бань полягає в тому, що в процесі роботи нагрівачі випускають теплові хвилі довжиною 7-14 мкм. Вони проникають в тіло на глибину всього 4 см, дбайливо впливаючи на шкіру, суглоби, м'які тканини і інші органи.

Основна перевага таких банних процедур - ефективне очищення організму. Вони запускають процес потовиділення, при якому виділяється вода і 20% шкідливих речовин (шлаки, токсини, жири, холестерин).

Сучасні технології

Завдяки сучасним технологіям виробники розширили асортимент інфрачервоних саун, подстроив їх під потреби покупців. Можна підібрати кабіну будь-якої форми, дизайну і комплектації. Більшість моделей мають додаткові функції - наявність підсвічування зовні і всередині кабіни, вбудовану стереосистему, радіо, можливість включення за допомогою пульта дистанційного керування і багато іншого. Деякі інфрачервоні сауни дозволять насолодитися арома-і кольоротерапією, що робить процедуру ще приємніше і корисніше.

Щоб дізнатися про інші переваги або замовити установку кабіни, скористайтеся кнопкою зв'язку або зателефонуйте за вказаними номерами.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті