+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Чи можна їсти до і під час сеансу ІЧ саун

Новини 01.03.2019 871

Інфрачервоні сауни є кабіни з обробкою з натурального дерева. Вони бувають різних розмірів і місткості. На нашому сайті представлені:

  • 1-місні;
  • 2-місні;
  • 3-місні;
  • 4-х, 5 і 6-місні.

В якості нагрівальних елементів виступають інфрачервоні випромінювачі, які встановлені в різних частинах кабіни. Принцип роботи обладнання полягає в тому, що на прогрівання тіла припадає 90% тепла, тоді як на повітря залишається лише 10%.

Скільки триває процедура

Тривалість теплової терапії в середньому становить 30-40 хвилин для дорослих і 15-20 хвилин для дітей. Температура повітря всередині кабіни не перевищує 60 ℃, а рівень вологості відповідає природному показнику. Такий мІЧроклімат є цілком комфортним для здорової людини.

Умовно процедуру можна розділити на чотири етапи:

  1. Накопичувальний - триває від 7 до 10 хвилин. На цьому етапі відбувається накопичення внутрішньої енергії організмом. В процесі спостерігається незначне потовиділення.
  2. Підвищене потовиділення - триває від 10-15 хвилин. Відбувається активний викид енергії, внаслідок чого з організму йде зайва волога.
  3. Збільшення внутрішньої температури тіла - процес займає не більше 10 хвилин. У цей період заново накопичується енергія.
  4. Повторне потовиділення відбувається відразу після закінчення сеансу. Триває цей етап 5-8 хвилин.

Регулярне відвідування ІЧ-сауни сприяє жиросжиганию, підвищенню імунітету, допомагає боротися з різного роду вірусами, нормалізувати тиск в артеріях і не тільки.

Чи можна їсти до і під час сеансу

Відвідувати інфрачервону сауну рекомендується на голодний шлунок. Справа в тому, що під впливом випромінювання починають розширюватися артерії, а кров - відходити від внутрішніх органів до шкіри. В результаті кишечнику не вистачає рідини для того, щоб переварити залишилася їжу, тому починається процес бродіння. Це може привести до тяжкості в животі або больових відчуттів.

Відвідувати кабіну з порожнім шлунком теж погана ідея. Оптимальне рішення - поїсти за 3-4 години до початку процедур. При цьому краще віддати перевагу легко засвоюеться продуктам. ЛІЧарі особливо рекомендують звернути увагу на буряк, моркву і редьку. СІЧ цих овочів покращує роботу печінки і сприяє виведенню шлаків з організму. До і після процедури заборонено вживати алкогольні і газовані напої.

Якщо під час відвідування сауни ви все ж відчуваєте сильний голод, можна перекусити яблуком або іншим фруктом. Найважливіше - пити багато води протягом всієї процедури. Це необхідно для підтримання водного балансу.

Корисні поради

Для того, щоб відвідування інфрачервоної сауни було максимально продуктивним, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

  1. У процесі терапії робіть самомасаж. Це допоможе максимально розслабити м'язову систему.
  2. Безперервний рух кінцівок прискорить процес спалювання підшкірного жиру.
  3. Якщо вам необхідно прогріти певну частину тіла, розташуйте її якомога ближче до інфрачервоним випромінювачам.
  4. Розмови перед сном допоможуть знайти міцний і здоровий сон.
  5. Відвідування парильні при найменших ознаках застуди допоможе побороти вірус на корені.

Інфрачервона сауна - це досить доступне обладнання, яке стане розумною інвестицією в ваше здоров'я.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті