+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Що таке інфрачервоне тепло?

Новини 17.11.2014 1223

Що таке інфрачервоне тепло?

Інфрачервоне світло - це невидима частина сонячного світла. Згадайте, як ви загоряли на курорті, використовуючи крем від сонця.  Чи було вам жарко?  Звісно! Адже захисний крем зупиняє тільки ультрафіолет. Інфрачервоні хвилі безперешкодно проникають через шкіру, даючи чудове відчуття сонячного тепла. Саме на такій підставі відбуватиметься ваша релаксація, якщо ви вирішите купити інфрачервону сауну. Під впливом інфрачервоних променів можна знаходитися протягом багатьох годин без будь-якої шкоди для шкіри.

Інфрачервоне тепло настільки безпечне і корисне, що його використовують навіть для обігріву новонароджених в пологових будинках.

У саунах SunRays запатентована в Японії технологія карбонових вуглецевих випромінювачів довгохвильового інфрачервоного тепла, генерує Промені Життя з піком інтенсивності на довжині хвилі 9,4 мікрона.
Ця технологія використовує частоту природного резонансу. Всі люди поглинають і випромінюють інфрачервоне тепло. Довжина хвиль, яка генерується тілом людини знаходиться в основному в інтервалі між 7 і 14 мікронами. Цей діапазон, який часто називають Променями Життя, надає особливий регенеративний ефект на організм людини.

Використовувані в наших саунах нагрівачі, виготовляються за новітніми нанотехнологій в Кореї. Вони мають найбільшу радіаційну здатність в діапазоні Променів Життя, саме з піком інтенсивності на рівні 9,4 мікрона - тобто в самому центрі цього діапазону. Вібрації цих частот звільняють в клітинах токсини, такі як свинець, ртуть, кадмій, алюміній, холестерол, формальдегіду та інші.
Промені з довжиною хвилі 9,4 мікрона проникають в тіло найглибше, стимулюючи судинну систему і покращуючи постачання клітин киснем.

 

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті