+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Інфрачервоні сауни в косметології

Новини 17.11.2014 1221

Інфрачервоні сауни в косметології

Давно відомо твердження, що шкіра є дзеркалом стану здоров'я.  Її забарвлення, пластичність, міцність, вологість і сальність, товщина шкіри та підшкірного жирового шару – це ті ознаки, за якими судять про стан шкіри.  Разове забарвлення шкіри вважається ознакою її хорошого стану.  Це обумовлено ​​хорошим кровопостачанням.  Всі фізіотерапевтичні процедури, в тому числі ІЧ сауна, поліпшують трофіку шкіри і її придатків, позитивно впливають на її функції й, зрештою, дають косметичний ефект без ознак непереносимості або алергічної сенсибілізації, що відзначається при використанні багатьох косметичних засобів.

Наша шкіра - своєрідна природна сорочка.  Вона вступає в контакт з навколишнім середовищем, захищає наші судини, нерви, залози, внутрішні органи від холоду і перегріву, від пошкоджень і небезпечних мікробів.  Шкіра містить лізоцим, згубний для багатьох бактерій. А ось інфрачервона лазня, ціна якої тільки радує допоможе вам зберегти свою шкіру в найкращому, молодому вигляді.

Инфракрасные сауны в косметологии

Шкіра дихає, «допомагає» легким і ниркам.  З її допомогою ми звільняємося від шлаків і зайвої води.  Сальні залози мають вихід назовні у вигляді пір, змащуючи наше тіло тонким шаром найціннішої природної емульсії.  Це пом'якшує, охороняє від висушування, надає еластичність, пружність, блиск.  Але якщо в порах скупчуються надлишки сала, то нерідко з'являються вугри, від яких непросто позбутися.  Шкіра найактивнішим чином бере участь у формуванні імунітету.

Але шкіра тоді повноцінно функціонує, коли чиста і здорова.  Зараження через шкіру можливе лише при її забрудненні. Теплові процедури в інфрачервоній сауні, як ніякий інший гігієнічний засіб відкривають і ретельно прочищають все пори тіла, видаляють з неї бруд. Надзвичайно м'яко знімають з верхнього шару шкіри віджилі, омертвілі клітини - адже тільки за одну добу в людини в середньому гине і відновлюється двадцята частина клітин шкірного покриву.  Омертвілі клітини, так званий роговий шар, витісняються новими, зростаючими.  Як наслідок, посилиться обмін речовин - неодмінна умова життєдіяльності.  Адже перша ознака старіння тканин - млявий обмін речовин. Тому, купити сауну інфрачервону, не тільки вигідно, але і корисно.  Так інфрачервона сауна допомагає нашому самовідновленню.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті