+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Сауна для схуднення

Новини 17.11.2014 1611

Інфрачервона сауна для схуднення

Избавьтесь от лишнего веса

Багато дієтологів і фахівці зі здорового харчування на етапі активного схуднення рекомендують своїм клієнтам не тільки переглянути звичний раціон, додавши води та збільшивши частоту фізичних навантажень, але і звернути увагу на те, що інфрачервона сауна калорії спалює швидко та ефективно.

Цього вдається досягти, завдяки позитивним властивостям випромінювання, а саме:

  • точковий вплив на шкіру, а не звичайне нагрівання повітря;
  • проходження хвиль до 4 см, безпосередньо на цій «шкірної глибині» зосереджуються поклади жирів;
  • захист внутрішніх функцій і систем організму, особливо серця і мозку.

Ефективна інфрачервона сауна для схуднення, крім того, що безпосередньо працює на активне потовиділення, вона дозволяє не накопичувати зайві калорії, але за умови правильного харчування.  Рекомендується максимум півгодини часу двічі на тиждень з перервами, щоб поступово довести своє тіло до ладу, в тому числі зняти втому після фізичних навантажень.

Інфрачервоні сауни - вплив

Якщо тема схуднення вам близька, тоді ви знаєте, що основа цього процесу - знизити відсоток жиру в організмі. Необхідна умова для активізації цього процесу - хороший обмін речовин. На поліпшення обміну речовин на клітинному рівні впливає ваш раціон, кількість води, фізичні вправи і своєчасне очищення організму від шлаків і токсинів. Останній пункт можна легко реалізувати за допомогою сеансів теплотерапії в інфрачервоній сауні.

Якісні сучасні сауни з ІЧ-променями обладнані нагрівальними елементами. Інфрачервоне випромінювання нагріває не повітря, а тіло людини, проникаючи достатньо глибоко для активізації процесів на рівні клітин. Відбувається відкриття пір, через які людина з потом втрачає зайву рідину і виводить шлаки. В результаті зменшується набряклість всього тіла, знижується вага і зменшується жир, який організм витрачає при нагріванні.

Як використовувати ІЧ-сауни для схуднення?

Регулярне відвідування теплової кабіни при дотриманні правил дозволяє придбати бажаний контур фігури, підтягнути шкіру, прискорити процеси регенерації шкіри. Тобто кожне відвідування - це омолодження шкіри і оздоровлення всіх внутрішніх органів. При виході зайвої рідини і спалюванні жирових відкладень ви рятуєтеся від в'ялості шкіри і целюліту.

Якщо за рекомендацією вашого косметолога або терапевта вам наказано використовувати інфрачервону сауну, то сміливо починайте повний курс. Здоровій людині в середньому досить відвідувати ІЧ-кабіну 1-3 рази в тиждень по 20-30 хвилин (з встановленням температури в діапазоні від 35 до 50).

Рекомендації при відвідуванні

позбавлення від целюлітуЕфект від одного сеансу сауни для схуднення замінює пробіжку на кілька кілометрів, але для підняття тонусу шкіри необхідно уважно прислухатися до порад фахівців.

Найкращого результату можна досягти при регулярності відвідування, синтезі раціонального харчування й оптимальних фізичних навантаженнях.

Перед процедурою варто випити побільше мінеральної води без газу для компенсації втрати кількості рідини.

Безпосередньо перед самим відвідуванням сауни для максимального розкриття пір і потових залоз варто прийняти теплий або гарячий душ.

Після відвідин варто застосувати масла і мазі, які швидко вберуться і зможуть пом'якшити прогріту шкіру. Але робити це перед тим, як увійти в кабінку, не слід.

Позбавляємося від апельсинової кірки

Доволі неприємний візуальний і естетичний ефект пов'язаний з порушенням обмінних процесів.  Часте відвідування інфрачервоної сауни дозволяє відновити циркуляцію крові й лімфи, оскільки саме ці речовини допомагають розігнати поклади, що накопичилися.

Контроль харчування

Якщо в разі спортивних навантажень ви збільшуєте споживання їжі через те, що почуття голоду вас переслідує, то під час відвідування сауни такого ефекту не виникає. Для підтримки організму в нормі, необхідно просто збільшити споживання чистої води.

Відзначимо, що з'єднувальний матрикс внутрішніх тканин досить складно піддається регенерації, і якщо ви перебуваєте в пошуку додаткових коштів для отримання красивої та здорової шкіри, тоді 3 рази в тиждень по 25-30 хвилин ви повинні відвідувати теплову кабіну. Зрозуміло, що це можна робити в спеціальних салонах або спортивних центрах, але при цьому можна вигідно вкласти гроші та встановити інфрачервону сауну у себе вдома, тим більше, що комплект повністю готовий до установки та запуску. Великий плюс, що відвідувати сауну зможуть всі члени вашої родини, і ви не будете прив'язані до певного часу.

Додаткові переваги інфрачервоної сауни

Перш за все, позитивний ефект виникає в разі відновлення імунозахисної здатності організму.  При цьому не порушується водний баланс і принципово не збільшується температура внутрішніх органів. При затвердінні волокон колагену шкіра моментально втрачає свій привабливий зовнішній вигляд, відвідування теплової кабіни дозволяє зупинити цей процес і відновити рідкий агрегатний стан основної речовини для шкіри.  Після відвідування сауни, необхідно провести масаж для того, щоб розбити вузлики, що утворилися.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті