+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Відвідування інфрачервоної сауни під час планування вагітності

Новини 17.02.2017 1439

У процесі планування дитини, гінеколог не тільки рекомендує здати всі аналізи, пропити тримісячний курс фолієвої кислоти парі, відмовитися від алкоголю і куріння, вести здорові спосіб життя. Якщо ж до того, як ви націлилися на поповнення потомства, ви часто відвідували інфрачервону сауну, виникає питання - чи можна в процесі планування відвідувати теплову кабіну?

Які чинники впливають на сприятливу відповідь - дозвіл на відвідування?

  • Стан здоров'я жінки, особливо показники тиску, роботи серця, видільної системи;
  • Відсутність запальних процесів і утворень;
  • Загальний бадьорий стан.

Не варто обмежувати себе у відвідуванні таких процедур, якщо і лікарі рекомендують їх продовжувати.  Досить нормальна температура нагріву (не більше 40 градусів) не впливає на здоров'я яйцеклітини, а також не провокує розвиток генних мутацій.  Відзначимо, що така температура також не погіршує генетичний рік і сперми, тому відвідини рекомендується парі.

Посещение инфракрасной сауны во время планирования беременностиОскільки повітря є не вологим, а сухим та комфортним для шкіри та внутрішніх органів, порівняти сеанс можна з сонячним легким загаром в теплий день при морському бризі.

Лікарі рекомендують у процес прийняття процедур, приймати горизонтальне положення, а терміни сеансу скоротити до 20 хвилин.  Також рекомендується не підвищувати рівень рідини перед сеансом, щоб не спровокувати актуалізацію роботи видільної системи.

Естетичний ефект

Багато жінок, коли запланували вагітність, стикаються з думкою про те, що всі 9 місяців виношування дитини, пологи та час грудного вигодовування можуть негативно вплинути на красу й естетичну привабливість тіла. Регулярний сеанс інфрачервоної сауни допомагає помітно підтягти тонус шкіри, вивести токсини й поліпшити зовнішній вигляд. Великий плюс, що відкриті пори після сеансу благотворно впливають для нанесення скрабів і масок, особливо на зону стегон і живота.

Дотримуючись низки рекомендацій, особливо відмова від алкоголю і паління, ви зможете поліпшити загальний стан організму і підвищити захисні властивості організму. Пам'ятайте, що в середньому в тиждень рекомендується 2-3 сеанси в інфрачервоній сауні не більше 20 хвилин. Проводьте час з користю разом з другою половинкою, навіть коли, ви хочете стати батьками здорової дитини.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті