+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Як зміцнити здоров'я за допомогою інфрачервоних саун

Новини 09.01.2019 1516

Бути бадьорим, енергійним протягом усього дня в сучасному темпі життя просто неможливо. Адже стрес підстерігає людину повсюди: на роботі, по дорозі додому і навіть вдома. Як уберегти своє тіло і нервову систему від щоденного руйнування? Відповідь відома вже кілька тисяч років - відпочивати вчасно і з користю для здоров'я.

Щоб освіжити думки і відчути прилив сил, досить одного сеансу в інфрачервоній сауні. А при регулярному відвідуванні теплою дерев'яною кабіни ваше тіло перетвориться, ви зміцните здоров'я! Готовий бокс на одну людину, а також 2-х-місний, 3-х-місний або інший варіант можна встановити прямо у себе вдома (в приватному будинку або квартирі).

Інфрачервоні сауни - шлях до здорового способу життя

Про що думає людина, відчуваючи біль, занепад сил і нервовий розлад? Про те, щоб якнайшвидше повернути хороше самопочуття і зміцнити своє здоров'я для майбутнього життя! Якщо ви хочете в короткий термін позбутися від фізичної втоми і роздратування, тоді проведіть 15-20 хвилин в сауні з інфрачервоним обігрівом. А для підтримки бадьорості тіла і ясності розуму проводите теплові процедури 1-2 рази в тиждень.

Регулярні сеанси терапії в інфрачервоній сауні принесуть користь вашому організму:

  • очищення шкіри і вихід токсинів через пори,
  • активізація процесів обміну речовин,
  • активізація процесів регенерації шкіри,
  • зняття запальних процесів,
  • схуднення,
  • зняття стресу і відновлення емоційної рівноваги.

Якщо у вас вже є рекомендації лікаря відвідувати теплові кабіни, тоді інфрачервона сауна - кращий вибір для теплової терапії.

Особливості інфрачервоних саун

Класична парова лазня і сауна з гарячим повітрям можуть розслабити, але вони несуть великий ризик перегріву і негативний вплив на судини, серце, дихальні органи. На відміну від парових нагрівачів, інфрачервоне тепло має ряд переваг. Теплові інфрачервоні хвилі нагрівають не повітря, а тканини тіла, проникаючи достатньо глибоко для благотворного впливу на внутрішні органи.

Тепло в лазні фінського типу проникає на глибину 5 мм, а в інфрачервоній сауні на глибину до 4 см. Тобто з паровим нагріванням тіло втрачає тільки 5% шлаків і токсинів, а 95% води. З інфрачервоним при потовиділенні пори краще відкриваються і виводять до 20% шлаків і токсинів і 80% води. Тому людина втрачає набагато більше токсинів в ІК-сауні, а процес зміцнення здоров'я проходить швидше і ефективніше.

Сучасні технології

Інфрачервоне випромінювання при раціональному використанні стає надійним помічником в процесі оздоровлення. Сучасні технології дозволяють безпечно використовувати теплове випромінювання. Але крім нагрівальних елементів, для зміцнення здоров'я та імунітету в якісних ІК-саунах встановлені:

  • оббивка з цінних порід дерева,
  • турмалінові камені,
  • іонізатор повітря,
  • підсвічування і освітлення,
  • система кольоротерапії «Аура життя»,
  • музична система.

Для внутрішнього оздоблення ІК-кабіни були використані цінні породи деревини - червоний кедр і канадський хемлок. Тепло інфрачервоних елементів прогріває дерев'яне полотно, наповнюючи повітря цілющими антибактеріальними частинками. Хвойні породи сприяють загальному оздоровленню тіла і зміцненню імунітету. Ароматерапія натуральними ефірними маслами сприяє регенерації клітин шкіри і дихальних органів.

Поверх нагрівальних елементів розташований шар турмалінових каменів, які при нагріванні насичують повітря в кабіні корисними мікроелементами. Іонізатор підтримує баланс вологості і чистоти повітря. Система кольоротерапії і музичний центр сприяють створенню приємної атмосфери для повного розслаблення, зняття роздратування і стресу.

Італійський дизайн інфрачервоної сауни робить кабіну привабливою частиною будь-якого інтер'єру.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті