+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Боротьба з вугрові запаленнями в ІЧ сауні

Новини 10.03.2017 1062

Інфрачервона сауна в боротьбі з вугрові запаленнямиБагато дівчат і хлопці, особливо в період статевого дозрівання і аж до 25-27 років стикаються з проблемною шкірою, при чому не тільки на обличчі, але і по всьому тілу. Під активний негативний удар потрапляє плечова область, спина і навіть груди. Багато дерматологи і косметологи не тільки рекомендують підібрати правильний догляд у вигляді чищення, пілінгу, але ще і включити в свій звичний раціон регулярні походи в інфрачервону сауну.

У чому ж вигідні переваги інфрачервоної кабіни в порівнянні з російською або фінської парної?

  • Комфортна температура тіла, яка дозволяє відкрити пори для подальшого очищення;
  • Відсутність шкідливого впливу на сальні залози, які виробляють жир і закупорюють пори;
  • Комфортна температура не впливає на роботу гормональної системи.

Як правильно відвідувати теплову кабіну

Перш за все, варто розуміти, що найкращим чином сеанс підходить для людського організму в кінці дня. Крім того, що ви зможете розслабитися і відпочити за насичений день, ви зможете помітно очистити шкіру обличчя і вивести великий вміст токсинів, які накопичуються не тільки через роботу сальних залоз, але потрапляють всередину через косметики, забрудненого повітря і неправильного харчування.

Відзначимо, що не рекомендується заходити в теплову кабіну з маскою або скрабом на обличчі, а ось відразу після закінчення сеансу і прийняття теплого душу такі косметичні засоби стануть як не можна до речі. Варто розуміти, що на чисту, розпарену шкіру не тільки краще лягають кошти, а й швидше вбираються організмом.

Коли можна відновлювати сеанси після механічного чищення обличчя

Відповідь на це питання - строго індивідуальний, але в середньому, дерматологи дозволяють відновити процедури вже через 2-3 дні після косметичного сеансу. Відзначимо, що варто попередньо підготувати і відновити шкіру за допомогою перекису водню і саліцилової кислоти. Але перед безпосередньо сеансом шкіра повинна бути максимально чистою. Пам'ятайте, що рекомендується повністю позбутися від декоративної косметики перед заходом в теплову кабіну.

Якщо ж чистка особи проводилася за допомогою УЗ-апарату, тоді процес відновлення проходить більш інтенсивно, отже, через 1-2 дня можна продовжувати звичні походи в інфрачервону сауну. Дуже зручно, коли така сауна є у вас в будинку, тим більше, що купити і встановити її можна досить легко і швидко завдяки нашій компанії.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті