+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Простудні захворювання та відвідування інфрачервоної сауни

Новини 27.02.2017 1068

Якщо ви хочете отримувати величезну користь від відвідування інфрачервоної сауни, прощатися із зайвими кілограмами і помітно підтягувати свій тонус тіла, - пам'ятайте, що є низка обмежень для відвідування теплової кабіни. Перш за все, це простудні захворювання. Категорично забороняється знаходиться в сауні, якщо у ваш підвищена температура тіла.

Працювати на випередження

Простудные заболевания и посещение инфракрасной сауныЯкщо ви відчуваєте легкий озноб, піднебіння зрадницьки свербить, а тіло ламає, але при цьому у вас немає підвищеної температури, тоді сеанс в інфрачервоній сауні допоможе впоратися з першою стадією захворювання.  Цього вдається досягти коштом виконання таких моментів:

  • Внутрішній рівномірний нагрів органів і тіла;
  • Відсутність опіків і алергічних реакцій;
  • Активізація кровообігу.

Останній момент можна порівняти з прийняттям аспірину, який розріджує кров, і сприяє нормалізації її руху по всьому тілу.  Але, якщо в разі прийому медикаментозного препарату, він впливає на шлунок і кишечник, то сеанс в інфрачервоній сауні практично не має протипоказань.

Відпочиваємо після процедури

По закінченню процедури, прийміть теплий душ, одягніть шкарпетки й теплий одяг і ляжте в ліжко під ковдру і випийте теплий, але не гарячий чай. Вже через кілька хвилин ви відчуєте розслаблення, сон стане краще, а на ранок ви будете, як огірочок.

Доведено, що у людей, які мінімум двічі на тиждень протягом 30 хвилин відвідують теплову кабіну, помітно підвищуються імунні властивості організму, знижується ризик до вірусних захворювань, особливо на тлі різкого похолодання на вулиці. В якості профілактики використовуйте трав'яні чаї, цитрусові та овочі, що містять велику кількість вітаміну С.

Коли відновлювати сеанси після застуди

Перш за все, необхідно дати організму час трохи прийти в загальний струмінь.  Пам'ятайте, що якщо ви обрали медикаментозні засоби, то дочекайтеся їх повного виведення з організму.  Процес розпаду описується на анотаціях до препаратів.  Далі сміливо відвідуйте сауну, але стартовий сеанс скоротіть до 15-20 хвилин, а далі вже стандартно - до півгодини.  У зимовий час теплова кабіна дозволяє позбутися від хронічного «синдрому полярника», коли при низькій температурі в офісі тіло відчуває дискомфорт і холод супроводжує всюди.  Після відвідування вулиці, необхідно дати організму трохи нагрітися при кімнатній температурі.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті