+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Підвищуємо імунні властивості організму

Новини 13.12.2016 1539

Коли температура на вулиці починає падати, віруси та простудні захворювання починають активізуватися. Побороти їх допоможе регулярне відвідування інфрачервоної сауни, яку можна організувати у себе у квартирі або приватному будинку за допомогою компанії, що займається постачанням готових для збірки кабінок з якісного деревного матеріалу і з усіма електричними комунікаціями.

Чому інфрачервона сауна допомагає в боротьбі з простудними захворюваннями?

  • очищає дихальну систему;
  • насичує кров і лімфу корисними мікроелементами, які виділяє червоний канадський кедр при нагріванні;
  • сильно не нагріває тіло і судини, тим самим, знижується ризик отримання температурного шокового контрасту.

Коли ви оформляєте замовлення інфрачервоної сауни, подумайте, що іншим членам вашої сім'ї також хочеться насолоджуватися приємним теплом і підвищувати імунні властивості організму.

Як часто взимку відвідувати сауну?

повышение иммунитета с помощью инфракрасной сауны

Лікарі рекомендують робити це регулярно, 3-4 рази в тиждень, внаслідок того, що максимально сеанс за часом займає близько 30 хвилин. Шляхом рівномірного розподілу тепла внутрішні органи не нагріваються, а температура тіла продовжує залишатися комфортною. Підвищити захисні властивості організму можна ще й тому, що відбувається процес очищення шкіри, з неї виводяться токсини, тому вона не виступає губкою для бактерій. Судини розширюються, але не до критичних показників.

Маючи вдома такий агрегат, при регулярному використанні, можна помітно захистити своє здоров'я. Відзначимо, що при цьому ви можете позбутися декількох зайвих кілограмів і збільшити тонус шкіри.

Позбавляємося від стресу

Регулярний похід в інфрачервону сауну допоможе побороти стрес, який також негативно впливає на захисні властивості організму. Якщо взимку ви відчуваєте «синдром полярника», - саме час грітися в сауні, при цьому вам не загрожує тепловий шок. Але якщо ви вже підхопили недугу, то не відвідуйте кабіну, а дайте організму одужати, вживаючи велику кількість теплого пиття.

Перед відвідуванням інфрачервоної сауни необхідно прийняти теплий душ і ретельно вимити тіло. Додайте кілька крапель ароматичного масла на дошки парилки або седушку-лежанку, і ви відчуєте, як кашель і соплі стали рідкісним явищем у вашому житті. Помітно покращитися настрій і ви зможете подолати зимову депресію.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті