+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Одномісна інфрачервона сауна, Україна

Новини 17.04.2015 1113

Одноместная инфракрасная сауна

Одномісна інфрачервона сауна, Україна

Наш інтернет-магазин «Sanrays Saunas» пропонує вам ознайомитися з каталогом інфрачервоних кабін, серед яких особливою ​​затребуваністю відрізняється одномісна інфрачервона сауна.  Шляхетний асортимент цінних порід деревини та оснащеність, а також професіоналізм наших менеджерів – це запорука правильного вибору моделі.

Кому підійде одномісна інфрачервона сауна

Сауна - це місце, яке незмінно асоціюється з дружніми посиденьками на свята або просто зустрічі. Тому якщо ви використовуєте парилку пару раз на рік, переслідуючи тільки цю мету – купувати все обладнання просто не має сенсу, досить зняти сауну в оренду. А ось якщо ви оцінили  всю користь для здоров'я і настрою, яке приносить нам дорогоцінне лікувальне тепло, тоді одномісна інфрачервона сауна, купити яку можна в нашому каталозі, - це те, що вам потрібно! До того ж дана купівля дозволить підтримувати ваше здоров'я у відмінній формі!

Отже, покупка одномісної інфрачервоної сауни буде для вас просто знахідкою, якщо ви:

  • Любіть спокійно усамітнитися після важкого і виснажливого робочого дня;
  • Хочете стати ще більш красивими й здоровими, не використовуючи при цьому всякі сумнівні «зілля»;
  • У вас немає місця для того, щоб розташувати містку парильню;
  • Бажаєте оздоровлюватися приємним чином, приділяючи цьому всього півгодини в день;
  • Хочете ефективно очищувати організм від токсинів і шлаків, стати більш продуктивними на роботі.

Навіть якщо сауною будуть користуватися не один, а кілька людей – чому б не занурюватися в м'які обійми тепла по черзі? Тому, одномісна інфрачервона сауна – це відмінний варіант, що не вимагає багато місця, грошей і зусиль для установки. Наш інтернет-магазин «Sanrays Saunas» пропонує вам розкішні моделі, оснащені деревною кабінкою і делікатним карбоновим обігрівачем. Продаж одномісних інфрачервоних саун – це основний напрямок нашої компанії, в якому ми, безсумнівно, лідери на території України!

Що пропонує вам наш асортимент

Наші інфрачервоні сауни, розраховані на 1 людину, виконані з цінних порід деревини, які будуть довго радувати вас своїм шляхетним видом і ароматом.  Це – канадський хемлок і темніший червоний кедр. Асортимент представлений наступними моделями:

  • Solo Grace;
  • Solo Prima;
  • Corner Single;
  • Elite Single;
  • Elegance Single

Оптимальний варіант, коли у вас – більш ніж обмежений простір, але бажання придбати сауну стає сильнішим з кожним днем – це кутова одномісна кабіна.  Таким чином, для того, щоб встановити парилку, вам досить звільнити один кут в 1 кв.м в кімнаті для того, щоб мати можливість насолоджуватися дорогоцінним теплом кожен день.  Краще рішення сьогодні – купити недорогу одномісну інфрачервону сауну в інтернет-магазині Sunrays.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті