+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Сауна і олії

Новини 26.10.2015 1092

Шанувальники інфрачервоних кабін знають, що для їх ефективного застосування бажано дотримуватися всіх правил і рекомендацій щодо проведення оздоровчих процедур в цьому пристосуванні. Деякі вважають, що сауна та ефірні олії – це несумісні поняття, але це не зовсім так. Багато косметологів використовують ароматерапію як релаксуючий засіб, що дозволяє відвідувачеві сауни розслабитися та отримати справжню насолоду від проведення часу в ІЧ-кабіні. Це дуже важливо, бо комфорт є одним з найголовніших умов результативного відвідування цього пристрою.

Не всі знають, які олії для сауни можна використовувати, а які – ні, тому не слід зневажливо ставитися до таких питань і ризикувати своїм здоров'ям. Перед застосуванням цих засобів необхідно проконсультуватися з фахівцем або знайти потрібну інформацію в інтернеті. Це допоможе з'ясувати специфіку застосування в сауні ароматичних масел.

 

Навіщо потрібні ці засоби?

сауна и оливковое масло

Лікування запахом або, простіше кажучи, ароматерапія відома світові ще з давніх часів. Люди вважали, що вдихання особливих ароматів благотворно впливає на стан людини і її організм в цілому, тому мешканці Єгипту і Вавилона успішно використовували різноманітні куріння і трави в лікуванні хвороб і вигнанні злих духів. Сьогодні застосування олій в сауні дуже популярно – багато хто використовує їх для зняття напруги, стимулювання мозку, відновлення внутрішньої рівноваги й контролю.  Найбільш популярними заведено вважати олії з таких рослин:

  • гвоздика;
  • іланг-іланг;
  • кедр;
  • лаванда;
  • кипарис;
  • жасмин і т. п.

Обираємо щось для себе

Кожна олія має свій вплив на людину, тому не можна назвати якийсь один засіб, який буде найбільш ефективним.  Наприклад, сауна та оливкова олія – це відмінна панацея проти шкірних проблем.  Таке поєднання дозволить усунути проблеми млявості, тьмяності й стягнутості шкіри, тому для досягнення корисного ефекту фахівці рекомендують застосовувати цей засіб при поході в ІЧ-сауну. Герань позитивно впливає на настрій, допомагає позбутися від психоемоційних травм завдяки заспокійливому ефекту.  Сауна й олії є прекрасним комплексом для боротьби з багатьма психологічними та фізичними проблемами людини.  Регулярне застосування цієї терапії дозволить оздоровити весь організм і стати спокійніше і щасливіше.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті