+38(050) 823-25-65 +38(050) 823-25-65 +38(097) 91-93-573
Консультуємо щодня c 09:00 до 21:00
УКР РУС 0
0

У вашому кошику 0 товар
на сумму 0 грн

Оформити замовлення
Всі статті та огляди

Маски для волосся в сауні

Новини 25.01.2017 1052

Всім нам відомо, що при дотриманні всіх правил і технологій відвідуванні лазні та сауни, при регулярному повторі процедур з чітким дотриманням терміном перебування в тепловій кабіні, можна домогтися приголомшливих результатів. Ви не тільки позбудетеся від пари зайвих кілограмів, але ще і помітно підтягнете шкіру, тонізуєте її, підвищуєте імунні властивості організму.

Багатьом відомо, що, коли ми відвідуємо фінську або російську парну, ми в обов'язковому порядку змушені закривати волосся, оскільки через високу температуру і підвищену вологість, структура волоса починає помітно псуватися. У разі ж відвідування інфрачервоної сауни закривати голову не треба, оскільки:

  • Нагрівання в кабіні за допомогою керамічних теплових систем відбувається не повітря, а безпосередньо об'єктів;
  • Комфортна температура - до 50 градусів;
  • Точковий та рівномірний розподіл теплових хвиль.

Базові натуральні маски для волосся в сауні

Эффективные и полезные маски для волос в саунеЗ огляду на ефект, якого ви хочете добитися від процедури, варто і підбирати відповідний набір продуктів. Перш за все, це олії, які відмінно підходять для шкіри голови олія шипшини, льону, соняшнику та навіть оливкова.  Щоб продукт швидше вбрався в епідерміс, необхідно додати трохи звичайної маски або бальзаму для волосся.  Наносимо маску точковими рухами, стимулюємо пальцями всю голову, одягаємо целофановий пакет і закручуємо махровим рушником.  З такою маскою можна сміливо заходити в теплову кабіну, підвищена температура тільки наблизить ефект.  Потім ретельно змиваємо тепловою водою і трохи додаємо шампунь, щоб позбутися від масляного плівки на довжині волосся.

Виготовляючи маски для волосся в сауні своїми руками, варто пам'ятати, що допомогти в боротьбі з ламкістю і випаданням допоможуть кисломолочні продукти.  Візьміть півсклянки кефіру або кислого молока, додайте столову ложку будь-якої рослинної олії й нанесіть на довжину волосся.  Зону самої голови варто уникати. Створювати парниковий ефект не треба, тому волосся можна просто скрутити в пучок і настоятися натуральному косметичному продукту півгодини. Потім ретельно змиваємо. Якщо ж ваш волосся не радує блиском і однорідною структурою, саме час провести яєчний компрес, дія якого активізується при підвищеній температурі. У суміш з 2-3 яєць (в залежності від довжини й густоти волосся) вводимо дрібно нарізаний червоний перець і наносимо на волосся і шкіру голови.  Не забуваємо про масажні рухи.  Такий сеанс повинен відбувається не менше півгодини.  Якщо є бажання додайте трохи свіжого лимонного соку.

Ефективна маска для волосся в лазні й сауні: що треба пам'ятати

Якщо ви користуйтеся терпкими речовинами для створення маски, тоді не заходьте надовго з маскою на голові в теплову кабіну. У разі, якщо маска містить рослинні олії, необхідно створити парниковий ефект за допомогою целофану і теплого махрового рушника.

Не забувайте про регулярність. Навіть для того щоб просто підживити волосся, необхідно використовувати пиво, але проводити сеанс треба не рідше, ніж 1 раз в тиждень. Наносимо його по всій довжині волосся, а також можна вимити волосся цим хмільним напоєм.

Після закінчення процедури волосся необхідно ретельно вимити, бажано використовувати при цьому натуральні шампуні, які не містять ПАР і аромату. Постарайтеся дати волоссю висохнути природним шляхом без фену, а тільки потім робіть укладання. Також в якості закріплення ефекту ламінування можна використовувати бджолиний віск або прополіс.

Сподобалася стаття,
поділіться з друзями:

Схожі статті